
Módszer
1 Gyújtson meg egy fazék alatt és apró körökre pirítsa meg a felszeletelt kolbászt. Ha a kolbász aranyszínű, tegye félre, és öntsön olívaolajat az edénybe, és pirítsa meg a hagymát aranyszínűre. Miután a hagyma kész, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, és hagyjuk, hogy illata legyen.
2 Ezután adjunk hozzá paradicsompürét, paprikát, majoránnát és Naga Bhut Jolokia chilit. Mindent alaposan összekeverünk, és ráöntjük a marhahúslevest.
3 Sózzuk és apróra vágott krumplit adunk hozzá. Főzzön mindent, amíg a krumpli kész nem lesz.
4 Ha kész a krumpli, tegyen néhányat egy tálba, és villával pépesítse. Tegye vissza őket a tejszínnel ellátott levesbe, és alaposan keverje össze. Végül adjuk hozzá a sült kolbászt a leveshez, és főzzük egy ideig. Szükség szerint sózzuk.
5 Végül adjuk hozzá a sült kolbászt a leveshez, és díszítsük friss petrezselyemmel.
Tálaljuk például friss kenyérrel
- Használt chili
- ½ kanál Naga Bhut Jolokia őrlemény
- Összetevők
- 4 láb frankfurti kolbász
- 2 piros hagyma
- 2 kanál oliva olaj
- 2 db foghagyma
- 50 g paradicsom püré
- só
- 1 a ¼ l marhahúsleves
- 4 db krumpli
- 50 ml 12% tejfel
- friss petrezselyem
- Adagok száma 4
- Készítés ideje 20 min
- Főzés ideje 60 min