Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Frankfurti leves

Frankfurti leves

Módszer

1 Gyújtson meg egy fazék alatt és apró körökre pirítsa meg a felszeletelt kolbászt. Ha a kolbász aranyszínű, tegye félre, és öntsön olívaolajat az edénybe, és pirítsa meg a hagymát aranyszínűre. Miután a hagyma kész, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, és hagyjuk, hogy illata legyen.
2 Ezután adjunk hozzá paradicsompürét, paprikát, majoránnát és Naga Bhut Jolokia chilit. Mindent alaposan összekeverünk, és ráöntjük a marhahúslevest.
3 Sózzuk és apróra vágott krumplit adunk hozzá. Főzzön mindent, amíg a krumpli kész nem lesz.
4 Ha kész a krumpli, tegyen néhányat egy tálba, és villával pépesítse. Tegye vissza őket a tejszínnel ellátott levesbe, és alaposan keverje össze. Végül adjuk hozzá a sült kolbászt a leveshez, és főzzük egy ideig. Szükség szerint sózzuk.
5 Végül adjuk hozzá a sült kolbászt a leveshez, és díszítsük friss petrezselyemmel. Tálaljuk például friss kenyérrel
  • Használt chili
  • ½ kanál Naga Bhut Jolokia őrlemény
  • Összetevők
  • 4 láb frankfurti kolbász
  • 2 piros hagyma
  • 2 kanál oliva olaj
  • 2 db foghagyma
  • 50 g paradicsom püré
  • 1 a ¼ l marhahúsleves
  • 4 db krumpli
  • 50 ml 12% tejfel
  • friss petrezselyem
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 20 min
  • Főzés ideje 60 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz