Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Panna Cotta

Panna Cotta

Módszer

1 Tegyen egy kisebb fazékba tejszínt, cukrot, magokat és a maradék vanília hüvelyt. Forraljuk fel, majd hagyjuk kissé oldalra hűlni, hogy ne legyen teljesen forró. Amíg a krém lehűl, áztassa a zselatint hideg vízbe az utasításoknak megfelelően.
2 Miután a zselatin megduzzadt, nyomja ki a lehető legtöbb vizet, és tegye bele a meleg krémbe. Mindent alaposan összekeverünk, aztán poharakba öntjük. Tegye a poharakat hűtőbe kb. 3 órára, hogy megszilárduljon.
3 Amíg a keverék a hűtőben megkeményedig, készítsen epres mártást. Tegye a fagyasztott epret egy edénybe, és rövid ideig főzze. A főtt eperhez pasilla chili őrleményt adunk, mindent összekeverünk és botmixerrel simára keverjük.
4 Hagyjuk kihűlni az összekevert epret, majd öntsük a megkeményedett Panna Cottára. Tálaláskor friss eperrel és menta levelekkel díszítjük.
  • Használt chili
  • 2 kanál Pasilla chilli őrlemény
  • Összetevők
  • 400 ml 33% tejfel
  • 50 g cukor kristály
  • 1 vanília hüvely
  • 500 ml víz
  • 3 szelet zselatin
  • 100 g fagyasztott eper
  • friss eper és menta dekorációnak
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 180 min

Videó

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz