Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Sajtos pirítós tojásban

Sajtos pirítós tojásban

Módszer

1 Az öreg kenyeret körülbelül 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A tojásokat a mély tányérban felverjük sóval, és a sajtot durvára reszeljük egy tálba. A kenyeret mindkét oldalán tojásba csomagoljuk, és magasabb réteg forró olajban kisütjük.
2 A kenyeret egyik oldalán kevesebb mint fél percig sütjük, majd megfordítjuk, és megszórjuk egy réteg reszelt sajttal. Körülbelül 30 másodperc elteltével a sajt kissé oldódni kezd, ezért a kenyeret a lehető leggyorsabban forgassuk olajba, és addig süssük, amíg a sajt készen áll. Ismételje meg a folyamatot a másik oldalról.
3 Drain a kész pirítós a rácson. Gyakran célszerű megfordítani a pirítóst, hogy a sajt ne folyjon a rácsok között. A szalvéta ebben az esetben alkalmatlan, ragaszkodna a sajthoz.
4 Amíg a pirítós kihűl, egy tálban keverje össze a zsíros mustárt és a zöld Habanero chilipürét. A cherry paradicsomot negyedekre vágjuk, az újhagymát apróra vágjuk, a kaprot durvára vágjuk, a vöröshagymát pedig karikára vágjuk, majd egyenként elválasztjuk.
5 A kész pirítóst kenjük meg mustárral és chilipürével, adjunk hozzá néhány cherry paradicsomot, pácolt hagymát, néhány szelet pácolt pirospaprikát, apróra vágott tavaszt és lilahagymát.
  • Használt chilli
  • 2 kanál Chilli szósz zöld Habanero
  • Összetevők
  • ½ öreg kenyér
  • 6 tojás
  • 300 g sajt
  • sütőolaj
  • cherry paradicsom
  • pácolt pirospaprika
  • 4 kanál egészzsíros mustár
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 20 min
  • Főzés ideje 15 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz