
Módszer
1 Mossa meg a tojásokat, és tegye egy kis fazékba hideg vízzel. Amint a víz forrni kezd, csökkentse a lángot ¼-re, és főzze tovább a tojásokat 8 percig. Főzés után erőteljesen hűtsük le őket hideg vízzel, és hagyjuk kihűlni.
2 Hámozzon meg a hideg tojást, és távolítsa el a sárgáját a tojásfehérjéről. Törje össze a sárgáját egy tálba, és adjon hozzá dijoni mustárt, majonézt és fehér joghurtot. Alaposan keverjen össze mindent, és hozzon létre egy krémes pasztát. Habverővel is megverhetjük.
3 Vágja a tojásfehérjét kisebb darabokra, majd keverje össze apróra vágott medvehagymával és savanyúsággal.
4 Adjon hozzá zöld Jalapeños chilis pelyhet, tojássárgája pasztát, sót és borsot a keverékhez. Mindent alaposan összekeverünk, és legalább egy órán át pihentetjük a hűtőben.
Tálaljuk friss kenyérrel.
- Használt chili
- 1 lžíce Green Jalapeño pehely
- Összetevők
- 1 nagyobb mogyoróhagyma
- 8 tojás
- 4 savanyú uborka (kb. 5 cm)
- 2 kanál dijoni mustár
- 4 kanál majonéz
- 2 kanál fehér joghurt
- só, bors
- friss kenyér
- Adagok száma 4
- Készítés ideje 30 min
- Főzés ideje 8 min