Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Adobo pácolt csirke tacos

Adobo pácolt csirke tacos

Módszer

1 Távolítsa el a szárított chili paprika szárát és magját. Tegye a paprikát egy tálba, és öntse le úgy, hogy az összes paprika vízbe merüljön. Lúgozza körülbelül 30 percig. Engedje le a vizet, törölje le a tálat egy papírtörlővel, és tegye félre.
2 Tegye turmixgépbe a paprikát, vizet, gyömbért, sót, köményt és borsot. Keverjük simára, kb 1 perc. A keverést spatulával segítjük. A keverék sűrű lesz, vizet nem adunk hozzá.
3 Tedd a csirkét egy már használt üres tálba, és add hozzá az általunk elkészített chilipürét. A húst és a chilipürét kézzel összekeverjük, hogy minden darabot egyenletesen ellepjen. Ekkor a csirkét azonnal feldolgozhatjuk, vagy akár 24 órára hűtőben tárolhatjuk.
4 Melegítse elő a grillsütőt vagy a szabadtéri grillt 180-230 °C-ra. Kenje meg a rácsot / serpenyőt növényi olajjal, tegye a csirkét a grillre és sózza meg. 8-10 percig grillezzük, megfordítjuk, megsózzuk a csirke másik oldalát és további 8-10 percig grillezzük.
5 A kész csirkét vágjuk kisebb darabokra. Az avokádót kockákra vágjuk, a hagymát finomra, a koriandert felaprítjuk, a citromot körömvirágra vágjuk. A tortillákat serpenyőben felforrósítjuk és tálaljuk.
  • Használt chilli paprika
  • Ancho egész szárított (4db)
  • Guajillo egész szárított (4db)
  • Összetevők
  • 115 ml víz a chili öntéséhez
  • 2 teakanál szeletelt gyömbér
  • 11/2 teakanál tengeri só
  • 3/4 teakanál őrölt kömény
  • 1/4 teakanál őrölt bors
  • 900 gram csont nélküli csirkecomb
  • 2 kanál növényi olaj
  • Tálaláshoz kell majd
  • Kukoricaliszt tortilla
  • Avokádó
  • hagyma
  • Koriander
  • Salsa
  • Citrom
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 30 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz