Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Ancho csokoládé donut

Ancho csokoládé donut

Módszer

1 Donut: Melegítsük elő a sütőt 175°C-ra. A vajjal kitörli a donut formát.
2 Egy tálban keverjük össze a kakaót, a lisztet, a cukrot, a chilit, a sütőport és a sót. Ezután hozzáadunk 2 tojást.
3 Ha mindent összekevertünk, keverjünk bele 150 g írót, folytassuk a kókuszolaj és a maradék 150 g író hozzáadásával. Jól összekeverjük.
4 A tésztát vágott sarkú töltelékzacskóba öntjük, és az előkészített formába extrudáljuk. Érintse meg néhányszor a párnát, hogy elkerülje a légbuborékokat a tésztában. Aztán 20 percig sütjük.
5 A formában hagyjuk hűlni pár percig a fánkokat, majd szedjük ki a rácsra és hagyjuk teljesen kihűlni.
6 Csokimáz: A csokoládét és a kókuszolajat víz fürdőben felolvasztjuk. Addig keverjük, amíg a csokoládé teljesen fel nem olvad.
7 A fánkokat a tetöjükkel mártsuk bele a csokimázba. Tetszés szerint díszítjük.
8 Tálalás előtt hagyjuk kihűlni a cukormázt.
  • Használt chilli
  • 2 teakanál ancho por
  • Összetevők
  • 260 g Liszt
  • 170 g cukor
  • 2 teakanál ancho por
  • 50 g kakaó por
  • 2 teakanál sütőpor
  • 2 db tojás
  • 300 g író
  • 40 g kókuszolaj
  • 1/4 teakanál só
  • A mázra
  • 100 g keserű csokoládé
  • 20 g kókuszolaj
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 20 min
  • Főzés ideje 20 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz