Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Bableves sült fokhagymával

Bableves sült fokhagymával

Módszer

1 A fokhagymának levágjuk a fejtetőt, a vágott részt tegyük fel egy tepsibe, és locsoljuk meg olívaolajjal. 220 ° C -ra előmelegített sütőbe tesszük és kb 20 percig sütjük. Sütés után hagyjuk kihűlni a fokhagymafejeket.
2 Egy edényben felhevítjük az olívaolajat, és megpirítjuk az apróra vágott sárgarépát, petrezselymet és hagymát. Amikor a zöldségek megpuhultak, hozzáadjuk az öblített babot, sót, borsot, húslevest, Habanero chilli pelyhet és a hámozott, pirított fokhagymát. Öntsön levest és főzze 20 percig.
3 A kész levest botmixerrel vagy robotgéppel simára keverjük. Fűszerezzük, és apróra vágott petrezselyemmel és kockára vágott pirított baguette vajjal tálaljuk.
  • Használt chilli
  • 1 kanál Habanero chilli pehely
  • Összetevők
  • 3 kanál oliva olaj
  • 1 hagyma
  • 2 db petrezselyem
  • 2 db sárgarépa
  • 800 g fehér főtt konzervdoboz bab
  • 2 nagy fej fokhagyma + olívaolaj csepegtetéshez
  • só + borsó
  • 1 l húsleves
  • vágott petrezselyem
  • baguette pirításhoz + vaj
  • Adagok száma 2
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 40 min

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz