Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Bárány karaj chili kéregben

Bárány karaj chili kéregben

Módszer

1 Először a krumplival kezdje. Addig főzzük, amíg szépen puhák nem lesznek, és főzés után hagyjuk kihűlni. Tegyen egy tálba zsemlemorzsát, sót, apróra vágott rozmaringot, vajat és Red Habanero chilit. Keverjen össze mindent kézzel, és hozzon létre egy állandó keveréket. Ha szükséges, adjunk hozzá vajat vagy zsemlemorzsát. Hagyja a kész keveréket egy ideig megszilárdulni a hűtőszekrényben.
2 Tisztítsa meg, sózza és borsozza meg a bárány hátát minden oldalról. Egy serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat, és mindkét oldalon kb. 2 percig pirítjuk a bárány hátát. Miután a hátát megdinszteljük, tepsire tesszük, 180 ° C-ra előmelegített sütőbe tesszük és 20 percig sütjük. Ezután távolítsa el a sült báránycombot, minden oldalon zsíros mustárral kenje meg, és az elkészített vaj morzsát a húsra törje. Adj neki minél többet ott, hogy szép kérge legyen.
3 Az így elkészített húshoz adjon előre főtt burgonyát, amelyet negyedekre vágnak. Sózzuk meg a burgonyát, és szórjuk meg a többi vaj morzsával. Helyezze a lemezt egy 240 ° C-ra előmelegített sütőbe, grill funkcióval, és mindent 5 percig süssön. Célszerű a főzési időt a hús hőmérséklete szerint ellenőrizni egy belső hőmérővel.
4 Miután megsült, enyhén vágja le a húst fóliával, és hagyja pihenni 5 percig. Ezután szeletelje fel a csontok közé egyedi kalapácsokká. Tálaljuk sült krumplival, és mindez tetejére kerül egy kevés olvasztott vaj zsemlemorzsából.
  • Használt chili
  • 2 kanál Red Habanero chili szósz
  • Összetevők
  • 1 kg krumpli
  • 200 g zsemlemorzsa
  • só, bors
  • 3 csomó apróra vágott rozmaring
  • 100 g vaj
  • 1 kg bárány hát
  • 2 kanál oliva olaj
  • egész mustár
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 30 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz