Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Boros kolbász fűszeres keverékkel

Boros kolbász fűszeres keverékkel

Módszer

1 Kezdjük azzal, hogy a borkolbászt 2 részre vágjuk, csigákká sodorjuk, mindegyiket nyárson átszúrjuk és a tejbe töltjük. Hűtőbe tesszük legalább 2 órára. Ezután húzza ki a csigákat a tejből és szárítsa meg szalvétával. Mindkét oldalát sima liszttel enyhén megszórjuk. Csepegtessen egy kevés olajat a tapadásmentes serpenyőbe, és mindkét oldalán aranybarnára megsütje a kolbászt
2 Hámozzuk meg a burgonyát, és sütés előtt vágjuk körömvirágba. Öntsön olajat a tálba, és ízesítse tört köménnyel. Öntsük oda a burgonyát és csomagoljuk. Melegítsük elő a sütőt, és tegyük át a burgonyát egy sütőpapírral bélelt tepsibe. 190 fokra előmelegített sütőbe tesszük. C és aranybarnára sütjük, körülbelül 30 percig.
3 A hagymát körömvirágokra vágjuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, és serpenyőben aranybarnára sütjük. Hozzáadjuk a felszeletelt szilvát, és egy ideig pirítjuk. Keverje hozzá a pürét, és öntsön rá sört. Fűszerezzük chili pehellyel, sóval és főzzük. Ezután kóstolja meg a keveréket és állítsa be. Öntsük egy tepsibe, tegyük rá a pirított kolbászt, és a krumpli kivétele után tegyük a sütőbe. Kb. 15 percig sütjük.
  • Használt chilli
  • 1 lžíce De Arbol chilli granulátum
  • Összetevők
  • 400 g vinné klobásy
  • 200 ml tej
  • 1 csipet sima liszt
  • 1 csipet olaj
  • 200 ml fekete sör
  • 150 ml paradicsom püré
  • 8 db aszalt szilva
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 db hagyma
  • 2 csipet soli
  • 1 csipet bors
  • 6 db krumpli
  • 1 csipet zúzott kömény
  • Adagok száma 2
  • Készítés ideje 180 min
  • Főzés ideje 30 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz