
Módszer
1 A szalonnát sütőpapírra tesszük, és 200 °C-ra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
A vöröshagymát megpucoljuk és szeletekre vágjuk. Tegyünk egy kocka vajat és lilahagymát egy forró serpenyőre. Lassan pirítsuk meg a hagymát, és a vége felé adjunk hozzá egy kanál mézet. Keverjük össze, pirítsuk egy kicsit, majd tegyük félre.
A darált húst összekeverjük a grillízesítővel, és két tenyerünknél nagyobb pogácsát készítünk belőle. Forró grillre helyezzük és 5 percig grillezzük, majd megfordítva grillezzük még 5 percig a másik oldalon. Helyezzen egy szelet Cheddar sajtot a hús tetejére, és hagyja felolvadni.
Amíg a hús sül, tegyünk a grillre egy felszeletelt vajas brióst, és enyhén pirítsuk meg.
Ha elkészült a hús, hagyjuk egy kicsit pihenni. Közben a kimchit apróra vágjuk, és a majonézhez adjuk és összekeverjük.
A pirított brióst megkenjük kimchi majonézzel, hozzáadjuk a salátát, a paradicsomszeleteket, a húst és a sajtot, az aranybarnára sült szalonnát, a mézes hagymát és a kimchi majonézzel megkent briós másik felét.
- Használt chilli
- 1 kanál chilli Barbecue seasoning por
- Összetevők
- 100 g szalonna
- 1 nagy piros hagyma
- 1 kocka vaj
- 300 g darált marhahús
- 2 szelet Cheddar sajt
- 2 vajas briósok
- 50 g kimchi
- 100 g majonéz
- friss saláta
- nagy paradicsom
- Adagok száma 2
- Készítés ideje 20 min
- Főzés ideje 5 min