
Módszer
1 Először készítse elő a húst. Tegye a húst egy nagyobb tepsibe, és adjon hozzá egy durva mustárt, nádcukrot, édes paprikát, sót, borsot, olívaolajat, zúzott fokhagymát, Chipotle chili granulátumot, és öntsön rá marhahúslevest. Kézzel többször dörzsölje meg a húst a fűszerrel, és tegye a lefedett pácot a hűtőbe körülbelül 12 órára. A pácolt húst sütőedényben 140 ° C -ra előmelegített sütőben megsütjük, és lefedve 40 percig sütjük.
2 Pörkölés közben időnként meg kell fordítani a húst, és le kell borítani a levével. Ha kész a hús, két szelettel darabokra tépjük, és belekeverjük a levét.
3 Zöldségmártás elkészítése
Közben sütjük a húst, készítsük el a zöldséges mártást a zsemlékre. Egy kis edényben felhevítjük az olívaolajat, és megpirítjuk rajta a kockára vágott sárgarépát, petrezselymet és zellert. Amint a zöldségek aranybarnulni kezdenek, hozzáadjuk a finomra vágott piros hagymát. Mindent megsütünk, majd hozzáadjuk a paradicsompürét, a mézet, a marék apróra vágott kakukkfüvet, a sót, a borsot és felöntjük a marhahúslevessel. Mindent összekeverünk, és puhára főzzük. Ezután botmixerrel mindent összekeverünk, és további 10 percig főzzük. Szükség esetén sóval ízesítjük
4 Coleslaw saláta elkészítése
Egy nagyobb tálban keverjük össze a vékonyra szeletelt fehér és vörös káposztát. Sózzuk és gyűrjük össze a kezünkkel, a káposzta olyan törékeny lesz. Ezután hozzáadjuk a durvára reszelt sárgarépát és a finomra reszelt zellert. Ízesítsük egy teáskanál cukorral, borssal, fehérbor ecettel, citromlével és majonézzel. Keverjünk össze mindent, és ha szükséges, kóstoljuk meg ízlésünk szerint.
5 Tálaláskor a serpenyőben forró olívaolajon enyhén megpirítjuk a vajat. Megszórjuk zöldségmártással, hozzáadjuk az apróra vágott marhahúst, a pácolt jalapeño paprikát és a coleslaw salátát.
Ingredience
- Használt chilli
- 10 g Chipotle granulátum
- 20 g Pácolt Jalapeño chilli paprika
- Összetevők
- 1 kg marhahús
- 2 kanál durva szemű mustár
- 30 g třtinového cukru
- 1 kanál nádcukor
- só
- bors
- 3 kanál olivového oleje
- 2 gerezd fokhagyma
- 300 ml marhahúsleves
- 10 db vajas briós (vagy hamburger zsemle)
- Szósz
- 3 kanál olivaolaj
- sárgarépa
- petrezselyem
- 50 g zeller
- 2 piros hagyma
- 40 g paradicsom püré
- 1 kanál méz
- hrst nasekaného tymiánu
- só
- bors
- 200 ml marhahúsleves
- saláta coleslaw
- 150 g fehér káposzta
- 70 g piros káposzta
- só
- 2 sárgarépa
- 40 g zeller
- bors
- 200 g majonéz
- 1 kanál fehér borecet
- - lé 1/2 citromból