
Módszer
1 Először forraljon fel sós vizet spagettiben. Amíg forr a víz, felhevítjük a vajat és az olívaolajat egy serpenyőben, és hagyjuk, hogy a szalonna ropogós legyen.
2 Miután a víz felforrt, főzze a spagettit a kívánt ideig. Közvetlenül a tészta főzésének vége előtt tegyen egy gombóc vizet a tésztából egy serpenyőbe a szalonnával. Alaposan keverjük össze és hagyjuk egy percig főzni.
3 Ha megfőtt, hozzáadjuk az összes spagettit a szalonnás serpenyőhöz, és összekeverjük. Hagyja, hogy minden felmelegedjen alacsony lángon.
4 Közben egy tálban összekeverjük a reszelt Parmigiano-Reggiano sajtot a tojássárgájával, a borssal és a Habanero chilivel. Keverjük össze és adjunk hozzá 2 kanál tészta vizet. Ismét keverjük össze és öntsük a forró spagettibe.
5 Öntés után vegye le a serpenyőt a tűzről, és kezdje el alaposan és gyorsan keverni a spagettit. Kezd kialakulni a mártás gyönyörűen sűrű állaga, amely a spagettit betakarja.
Tálaljuk és azonnal tálaljuk reszelt Parmigiano-Reggiano sajttal.
Ingredience
- Használt chilli
- 1 teáskanál Habanero pehely
- Összetevők
- 60 g vaj
- 2 kanál olívaolaj
- 200 g szalonna
- 100 g Parmigiano-Reggiano
- 4 sárgája
- só, bors