Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Chilli con carne

Chilli con carne

Módszer

1 Egy serpenyőben hevítsük fel az olívaolajat, és pirítsuk aranyszínűre a finomra vágott hagymát. Ha kész a hagyma, hozzá tesszük a darált marhahúst, és egy ideig pároljuk.
2 Utána hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a felszeletelt paradicsomot, a paradicsompürét, és alaposan összekeverjük. Ezután adjuk hozzá a köményt, a sót, a Habanero chilit, a marhahúslevest és pároljuk 30 percig. Ha elkészült a hús, hozzáadjuk a megfőtt vörösbabot és a 70%-os csokoládét.
3 Alaposan keverjük össze, vagy hagyjuk forrni egy ideig. Tálaláskor megszórhatjuk apróra vágott petrezselyemmel, vagy meglocsolhatjuk lime-mal. Rizzsel vagy friss kenyérrel tálaljuk.
  • Használt chilli
  • 1 teakanál Habanero por
  • Összetevők
  • 2 kanál olaj
  • 1 friss hagyma
  • 400 g marhahús
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 400 g szeletelt paradicsom
  • 140 g paradicsom püré
  • 1 teakanál római kömény
  • 2 teakanál só
  • 300 ml marhahúsleves
  • 400 g főtt vörös bab
  • 20 g 70% csokoládé
  • Adagok száma 6
  • Készítés ideje 20 min
  • Főzés ideje 40 min

Videorecept

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz