Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Chilli Keyring - box rozsdamentes kulcstartóval

Ajándék ingyen
Chilli Keyring - box rozsdamentes kulcstartóval

A saját chillit mindig tartsa magánál! Soha nem lehet tudni, mikor fog kérni valami pokolian forró dolgot. Titán vízálló kulcstartónkkal mindig készen áll. Az eredeti ajándékcsomagban egy újratölthető kulcstartót és 6 kémcsövet talál a legnépszerűbb chilli porokkal: Chipotle, Bird's Eye, Habanero, Naga Bhut Jolokia, Trinidad Scorpion Moruga és Carolina Reaper.

Ár a 1 db értékben: 10 490 Ft
Ajándék
Raktáron Szállítjuk Aug 05.06.2023
Leírás

Chilli Keyring - box rozsdamentes kulcstartóval

 

Ismeri, hogy elhagyja a házat, és megnézi, hogy megvannak-e a legfontosabb dolgok. Mobiltelefon, pénztárca, kulcsok ... és a chilli! Ha nem tesz meg egy lépést (vagy inkább egy falatot) paprika nélkül, akkor jó hírünk van az Ön számára. Különleges kulcstartónknak köszönhetően mindig megtalálhatja kedvenc forró fűszereit, és ötleteinek megfelelően megkóstolhatja az összes ételt. A chillit bármikor, bármibe könnyedén beleöntheti. Étkezéshez munkahelyen, otthon és útközben. Nyugodtan cappuccino-t egy kávézóban vagy fagylaltot.

És mi a legjobb? Tartós titán és vízálló kulcstartót szállítunk Önnek a The Chillidoctor logóval, 6 kémcsővel, amelyek a legnépszerűbb chilli porokat tartalmazzák. Az enyhéktől, például a füstölt Chipotle-től az extra forró Madártávig vagy a trópusi Habanero-ig, a három legnagyobb égőig - Naga Bhut Jolokia, Trinidad Scorpion Moruga és Carolina Reaper. Tehát csak rajtad múlik, hogy melyik chillivel tudod felszerelni a kulcstartót.

Méretek: hossza 56 mm, átmérője 18 mm

Súly: 50 g

 

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz