Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Chilli Keyring - box rozsdamentes kulcstartóval

Ajándék ingyen
Chilli Keyring - box rozsdamentes kulcstartóval

Igazán különleges ajándék. Tartsa mindig magánál a kedvenc csilit!

A TheChilliDoctor rozsdamentes acélból készült, vízálló csirizzel mindig kéznél lesz a chilli. A munkahelyen, az étteremben vagy a családi ebédnél mindig képes leszel bármilyen ételhez fűszerességet és ízt adni.

A megrakott ajándékcsomagban egy újratölthető csíráztatót és 6 tubust talál a legnépszerűbb chilliporokból - különböző ízprofilok, az enyhén csípősektől a világ legcsípősebb rekorderéig.

Ár a 1 db értékben: 10 490 Ft
Ajándék
Raktáron Szállítjuk Aug 02.04.2024
Leírás

Chilli Keyring - box rozsdamentes kulcstartóval

A TheChilliDoctor rozsdamentes acélból készült, vízálló csíráztatóval mindig kéznél lesz a chilli. A munkahelyen, az étteremben vagy a családi ebédnél mindig képes lesz fűszerességet és ízt adni bármilyen ételnek.

Hogyan kell használni a kulcstartót?


Válassza ki kedvenc fajtáját a mellékelt, chilivel töltött csövek közül, és egyszerűen öntse a port az újratölthető kulcstartóba. Csavarja fel, tegye a kulcsaira és lazítson. Mostantól minden olyan fűszeres lesz, ahogyan Ön szeretné. A minőségi pecsét gondoskodik arról, hogy a chili ne folyjon ki a zsebedbe.

A chilli ajándékdoboz tartalmazza:


 Vízálló, rozsdamentes acélból készült kulcstartó The Chili Doctor logóval (kisebb és nagyobb méretű kulcstartó és cserepecsét). A kulcstartó méretei: magassága 56 mm, átmérője 18 mm. Súly: 50 g.

 Carolina Reaper chillipor (9 g): a világ legcsípősebb kereskedelmi forgalomban kapható chillipaprikája (2 200 000 SHU). A perzselő forróság után érdekes gyümölcsös-édes ízt mutat.

 Trinidad Scorpion chilli por (9 g): a második legcsípősebb chilli (2 000 000 SHU) fokozatosan fejlődik, és nagyon sokáig éghet, amely alatt élvezheti földes jegyeit.

 Naga Bhut Jolokia chilli por (9 g): intenzív és hosszan tartó csípősség (1 000 000 SHU), friss zöld alma és sárgabarack jegyeivel.

 Habanero chilli por (9 g): sós és édes ételekben használva élvezheti a magas csípősséget (350 000 SHU) és a trópusi gyümölcsök édes, virágos ízét.

 Madárszem chillipor (9 g): A madárszem chilli Afrikában őshonos, és magas csípősségű (100 000 SHU), így sokoldalúan felhasználható, jellegzetesen csípős fűszer az afrikai és ázsiai konyhában.

 Chipotle chilli por (9 g): a füstölt Jalapeño ellenállhatatlan füstös aromát kölcsönöz édes ízzel, és ideális csípősséget ad az ételeknek (10 000 SHU).

 

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz