Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Chilli krémmel töltött dió

Chilli krémmel töltött dió

Módszer

1 Vegye ki a vajat legalább 3 órával a tészta készítése előtt. Tökéletesen puha és szobahőmérsékletűnek kell lennie. Az így elkészített vajat összekeverjük a simára őrölt dióval, a porcukorral, a sima liszttel és a kakaóval. Mindent alaposan összekeverünk a kezünkkel, és zsemlét készítünk a tésztából. Csomagoljuk fóliába, és hagyjuk pihenni a hűtőben körülbelül két órán keresztül.
2 Ha a tészta kikelt, vegye ki a mogyoróformákat (alumínium vagy szilikon), és töltse meg ¾ -vel. Készítsen egy kis lyukat a tészta a formában, hogy legyen hely a krémnek.
3 Az így megtöltött formákat 180 ° C -ra előmelegített sütőbe tesszük és 10 percig sütjük.
4 Amíg a diót sütjük a sütőben, készítsünk krémet. A puha vajat habverővel vagy robotgéppel néhány percig verjük. Ami hangerőt fog nyerni. Körülbelül 10 percet vesz igénybe. Ezután keverjük össze és keverjük a vajba a cukrot, a rumot és a chilit a Madárszem porral. Alaposan keverjük össze, és tegyük egy kisebb lyukú díszítőheggyel ellátott pogácsazsákba.
5 Sütés után hagyjuk kihűlni a dióval ellátott formákat, és üssük ki hidegen a formákból
6 Tegyünk egy kevés tejszínt a dió egyik felébe, és fedjük le a dió másik felével. Hagyja a kész készítményt pihenni legalább másnapig. Hűtve tároljuk karácsonyig
  • Használt chilli
  • ½ teáskanál chili por Birds eye
  • Tészta
  • 150 g vaj (szobahőmérsékletű)
  • 100 g simára darált dió
  • 70 g porcukor
  • 200 g sima liszt
  • 1 kanál pörkölt kakaó
  • Krém
  • 100 g vaj (szobahőmérsékletű)
  • 50 g porcukor
  • 1 kanál rum
  • Adagok száma 30
  • Készítés ideje 15 min
  • Főzés ideje 10 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz