Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Finomságok

Mindig van idő valami pokoli finomságra. Válasszon a finom chilis finomságok kínálatból. Akár édes, sós, akár folyékony forró finomságokra fogad. A Delicatessen nem hiányozhat az étkezések között semmilyen megfelelő bulin vagy ünnepségen, de eredeti ajándékként is szolgál a chili szerelmeseinek.

Chilli Méz Mild 200 g

Chilli Méz Mild 200 g

Kézzel készített cseh méz, amely picit éles! Ez a enyhe csípős, a Jalapeno, Habanero és Naga Bhut paprikával macerált chilli eredeti mézünk. Ezenkívül a mézet és a chillit szuperételeknek tekintik. Nagyon jó finomság, amely megerősíti immunitását, és egy teljesen új dimenziót ad a teának, valamint a sós és édes ételeknek.

Összetevők Macerált méz, chilli paprikák Habanero
Élesség
  • 2
Származás Cseh Köztársaság
Ár a 1 db értékben: 2 690 Ft
Ajándék
Raktáron Szállítjuk Aug 31.05.2023
Leírás

Chilli Méz Mild 200 g

Amikor az egzotikus chilli paprika és az eredeti otthoni cseh méz legjobb barátjává válik, nagy dolgok kezdenek történni. És az első rendben extra jó. Kézzel készített otthoni chilli mézünk a Méhészet! műhelyből származik. Szeretettel készítik közvetlenül méhész mézéből, és a Jalapeno, Habanero és Naga Bhut paprikával együtt keverik. Ideális télre, édes és sós ételek elkészítéséhez vagy csak édesítéshez.

Ezenkívül a mézet és a chilli paprikát szuper ételeknek tekintik. Tehát, ha úgy érzed, hogy beteg leszel, egy ilyen gyömbéres tea és egy kanál chilli méz rögtön talpra állíthat. A chilli szintén nagyon magas C-vitamin-tartalommal rendelkezik, és a mézzel együtt erősítheti immunitását és antibakteriális hatást kínál. Még néhány ok, hogy ne hagyja ki ezt az eredeti finomságot.

Végül, van még egy tippünk közvetlenül a Méhésztől!: A chilli méz kiválóan alkalmas csokoládé fagylalttal kombinálva, és ha szereti a grillezett vagy pácolt húst, soha nem akar majd bordát, csak a chilli mézzel együtt.

 

 

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz