Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Crème brulee

Crème brulee

Módszer

1 Egy nagyobb tálban a tojás sárgáját a cukorral kemény habbá keverjük. A tejszínt és a tejet egy kis lábasba öntjük. Vágjuk fel a vanília hüvelyt, kaparjuk ki a magjait, amit héjával együtt a folyékony keverékhez adunk. Adjunk hozzá körülbelül egy teáskanál Pasilla chilli port. Keverjük össze és forraljuk fel. Végül távolítsa el az egész hüvelyt. Ezután a forró keveréket lassú sugárban keverés közben a sárgás keverékhez öntjük. Fontos, hogy lassan, vékony sugárban adjuk hozzá, és folyamatosan keverjük. Ha összekevertük, osszuk el a folyadékot 4 kisebb formába, melyeket egy kb 1 cm magas víz tányérra rakunk. Az így elkészített formalapot 140°C-ra előmelegített sütőbe tesszük és 30 percig sütjük. Sütés után hűtőben hagyjuk kihűlni és megszilárdulni. A hideg pudingra vastag réteg kristálycukrot öntünk, és lángoló pisztollyal hagyjuk feloldódni, karamellizálódni. Tálaláskor fagyasztott málnával díszítjük.
  • Használt chili
  • 1/2 kiskanál Pasilla chilli por
  • Összetevők
  • 250 ml 33% tejszín
  • 80 ml tej
  • 5 sárgája
  • 80 g porcukor
  • 1 vanília hüvely
  • Adagok száma 2
  • Készítés ideje 20 min
  • Főzés ideje 30 min

Video

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz