Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Csicseriborsó chili Anchóval

Csicseriborsó chili Anchóval

Módszer

1 Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat. Ráöntünk egy apróra vágott lila hagymát és hagyjuk üvegesre. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, és csak egy percig pirítsuk, nehogy keserű legyen. Megszórjuk fűszerekkel - kömény, koriander, füstölt bors, oregánó. Egy ideig még egyszer keverjük, hozzáadjuk az apróra vágott paprikát, és állandó keverés mellett hagyjuk megpuhulni.
2 Ízesítsük szójaszósszal, Ancho chili porral, adjuk hozzá a szeletelt paradicsomot, a csicseriborsót és forraljuk fel. Csökkentse a lángot, és hagyja buborékolni körülbelül 15 percig. Ízesítsük sóval, hagyjuk felolvadni a csokoládét, és vegyük le a tűzről.
3 Rizzsel, tört avokádóval, fekete szezámmaggal, friss chili borssal, lime-mal és korianderrel megszórva tálaljuk.
  • Használt chilli
  • 1 teakanál Ancho por
  • Ingredience
  • 1 kanál olivaolaj
  • 1 lila hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 teakanál római kömény
  • 1 teakanál őrölt koriander
  • 2 teakanál füstölt paprika
  • 1 teakanál szárított oregánó
  • chilli
  • 1 piros paprika
  • 1 kanál szója mártás
  • 2 kanál paradicsom püré
  • 1 konzervdoboz vágott paradicsom
  • 1 konzervdoboz csicseriborsó
  • 1 négyzet csokoládé
  • Adagok száma 2
  • Készítés ideje 1 min
  • Főzés ideje 20 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz