Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Csirke narancson

Csirke narancson

Módszer

1 Egy kis tálban keverje össze az olívaolajat, a narancslevet és a Carolina Reaper chili pelyhet. A kész keverék pácként szolgál a csirkék elleni küzdelemhez a pörkölés során.
2 Helyezze az egész csirkét egy tepsibe helyezett rácsra. A csirke nem fekszik a levében, és a héja nem ázik, és mindenütt szépen megsül. Sózza meg a csirkét belülről, és tegyen bele néhány szál rozmaringot és kakukkfüvet, valamint egy kis vérnarancsot, többször átszúrva. Alkalmazzon pácot a csirkére a mell oldalán és sózza. Fordítsa le a melleit, és kenje be újra a pácot és a sót. Helyezze a burgonyát és a narancsszeleteket a csirke körül. Adjunk hozzá néhány szál rozmaringot és kakukkfüvet, valamint néhány szelet vajat.
3 Helyezze a tányért 90 ° C -ra előmelegített sütőbe, és süsse a csirkét 3 órán keresztül. A csirke így lassan megsül, és ezen a hőmérsékleten a legtöbb lé a csirkében marad, és a csirke gyönyörűen lédús lesz.
4 3 óra múlva vegye ki a csirkét, kenje meg a pácot, és tegye vissza a sütőbe, előmelegítve 240 ° C -ra. Ezután távolítsa el ismét a csirkét, terítse fel újra a pácot, fordítsa meg, terítse meg a pácot, és süsse 200 ° C -os sütőben 30 percig, vagy még a csirke aranybarna nem lesz.
5 Ha kész lesz a csirke, szeleteljük fel és tálaljuk sült burgonyával és naranccsal. Öntsünk mindent narancslébe, ami szépen csökkent a sütés során.
  • Használt csili
  • 2 kanál Carolina reaper pehely
  • Összetevők
  • 10 kanál oliva olaj
  • ½ narancslé
  • csirke
  • rozmaring
  • kakukkfű
  • 5 narancs
  • 1 kg krumpli
  • sůl, só, vaj
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 40 min
  • Főzés ideje 210 min

Videó

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz