Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Csirke Vindaloo

Csirke Vindaloo

Módszer

1 Nagyobb tálban keverje össze a darabokra vágott csirke mellet Naga Bhut Jolokia chili szósszal, kardamommal, köménnyel, kurkuma, garam masala, gyömbérrel. Ezután 2 órára hűtőbe tesszük.
2 Közben egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, és megpirítjuk rajta a mustármagot. Amikor a magok elkezdenek repedezni, hozzáadjuk a finomra vágott lilahagymát, és kb. 15 percig pirítjuk. Ezután adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, és hagyjuk pirulni körülbelül 3 percig.
3 Ezután hozzáadjuk a pácolt húst, és minden oldalát megsütjük. Adjunk hozzá almaecetet, levest, sót, borsot és fedjük le fedővel. A keveréket körülbelül 1 órán át keverjük. Ha minden kész, hozzáadjuk az apróra vágott friss koriandert. Rizzsel tálaljuk.
  • Használt chilli
  • 100 ml Naga Bhut Jolokia szósz
  • Összetevők
  • 1 teakanál őrölt kardamom
  • 1 teakanál őrölt római kömény
  • 1 teakanál kurkuma
  • 2 teakanál Garam Masala
  • 1 teakanál őrölt gyömbér
  • 1 kg csirkemell
  • 5 kanál olivaolaj
  • 2 kanál mustármagok
  • 4 db vörös hagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 2 kanál almaecet
  • 200 ml tyúkhúsleves
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
  • 1 marék apróra vágott koriander
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 30 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz