Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Édesburgonya krém chillivel

Édesburgonya krém chillivel

Módszer

1 Először készítse elő az összes hozzávalót. A hagymát megtisztítjuk és kockákra vágjuk. Az édesburgonyát és a sárgarépát meghámozzuk, és szintén kockákra vágjuk. Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a hagymát. Amikor a hagyma kezd aranysárga színt felvenni, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, amit csak hagyunk illatozni a serpenyőben. Ezután adjuk hozzá az édesburgonyát és a kockára vágott sárgarépát az edénybe. Mindenre felöntjük a húslevest, megsózzuk, és felforraljuk a levest. Addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak. Amikor a zöldségek megfőttek, meghámozunk egy darab gyömbért, és kisebb darabokra vágjuk. Tegye a gyömbért a levesbe, és adjon hozzá egy kanál narancsos Habanero chilli masht. Az egészet botmixerrel simára keverjük, és szükség szerint sózzuk. A kész levest tejföllel, magvak és friss koriander keverékével tálaljuk.
  • Használt chilli
  • kanál Orange Habanero chilli mash
  • Összetevők
  • hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 kanál olaj
  • nagy burgonya
  • 2 közepes sárgarépa
  • 600 ml húsleves vagy víz
  • 2 cm gyömbér
  • Díszítésre
  • magkeverék
  • tejföl
  • koriander
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 20 min
  • Főzés ideje 30 min

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz