
Módszer
1 Először készítse elő az összes hozzávalót. A hagymát megtisztítjuk és kockákra vágjuk. Az édesburgonyát és a sárgarépát meghámozzuk, és szintén kockákra vágjuk.
Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a hagymát. Amikor a hagyma kezd aranysárga színt felvenni, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, amit csak hagyunk illatozni a serpenyőben. Ezután adjuk hozzá az édesburgonyát és a kockára vágott sárgarépát az edénybe. Mindenre felöntjük a húslevest, megsózzuk, és felforraljuk a levest. Addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Amikor a zöldségek megfőttek, meghámozunk egy darab gyömbért, és kisebb darabokra vágjuk. Tegye a gyömbért a levesbe, és adjon hozzá egy kanál narancsos Habanero chilli masht. Az egészet botmixerrel simára keverjük, és szükség szerint sózzuk.
A kész levest tejföllel, magvak és friss koriander keverékével tálaljuk.
- Használt chilli
- kanál Orange Habanero chilli mash
- Összetevők
- hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 kanál olaj
- nagy burgonya
- 2 közepes sárgarépa
- 600 ml húsleves vagy víz
- só
- 2 cm gyömbér
- Díszítésre
- magkeverék
- tejföl
- koriander
- Adagok száma 4
- Készítés ideje 20 min
- Főzés ideje 30 min