
Módszer
1 Egy nagy tálban keverjük össze a lisztet sóval, borssal, szárított fokhagymával és Scotch Bonnet chiliporral. A csirkeszárnyakat két részre osztjuk, megszárítjuk, hogy ne legyen túl nedves, és a keverékbe tekerjük. A szárnyakat egy tepsire terítjük, és 220°C-ra előmelegített sütőben 45 percig sütjük.
2 A szárnyasok között egy nagy tálban összekeverjük a mézet chilipürével. Miután a szárnyakat megsütötte a keverékben, csomagolja be és tegye vissza sütőpapírra, és süsse 260 °C-on további 8 percig.
Ha megsültek a szárnyak, azonnal tálalhatjuk is.
3 A szósz többi részével megharcolhatod a szárnyakat a még fűszeresebb ízért. A szárnyak nagyszerűek ketchuppal, joghurttal és friss kenyérrel.
- Használt chilli
- 1 kanál Scotch Bonnet por
- 200 ml Scotch Bonnet szósz
- Összetevők
- 200 g sima liszt
- 300 g csirkeszárnyak
- 20 g só
- 1 lžička bors
- 10 g szárított fokhagyma
- Adagok száma 2
- Készítés ideje 20 min
- Főzés ideje 55 min