Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Éles csirkeszárny

Éles csirkeszárny

Módszer

1 Egy nagy tálban keverjük össze a lisztet sóval, borssal, szárított fokhagymával és Scotch Bonnet chiliporral. A csirkeszárnyakat két részre osztjuk, megszárítjuk, hogy ne legyen túl nedves, és a keverékbe tekerjük. A szárnyakat egy tepsire terítjük, és 220°C-ra előmelegített sütőben 45 percig sütjük.
2 A szárnyasok között egy nagy tálban összekeverjük a mézet chilipürével. Miután a szárnyakat megsütötte a keverékben, csomagolja be és tegye vissza sütőpapírra, és süsse 260 °C-on további 8 percig. Ha megsültek a szárnyak, azonnal tálalhatjuk is.
3 A szósz többi részével megharcolhatod a szárnyakat a még fűszeresebb ízért. A szárnyak nagyszerűek ketchuppal, joghurttal és friss kenyérrel.
  • Használt chilli
  • 1 kanál Scotch Bonnet por
  • 200 ml Scotch Bonnet szósz
  • Összetevők
  • 200 g sima liszt
  • 300 g csirkeszárnyak
  • 20 g só
  • 1 lžička bors
  • 10 g szárított fokhagyma
  • Adagok száma 2
  • Készítés ideje 20 min
  • Főzés ideje 55 min

Videorecept

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz