Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Epres chilis fagylalt

Epres chilis fagylalt
1 Az epret szétnyomjuk, vagy keverjük össze a cukorral. A mascarponét a keverékhez adjuk, és mindent alaposan összekeverünk. Végül hozzáadjuk a chili port, és felöntjük a lime levével. Még egyszer keverjük össze az egészet, és hagyjuk a fagyasztóban megdermedni. Fagyasztás közben többször távolítsa el a fagylalt tálat, és keverje össze vagy keverje össze egy botmixerrel. Törni fogja a jégkristályokat, és krémesebb lesz a fagylalt. Tálaláskor meglocsoljuk csokoládé likőrrel, díszítjük eperrel, mentával és enyhén megszórjuk Ancho chili porral.
  • Ancho chilli
  • 2 teakanál Ancho por
  • Összetevők
  • 500 g mascarpone
  • 500 g friss eper
  • friss lime juice
  • 100 g porcukor
  • csokoládé likőr csepegtetéshez
  • menta díszítésre

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz