
1 Az epret szétnyomjuk, vagy keverjük össze a cukorral. A mascarponét a keverékhez adjuk, és mindent alaposan összekeverünk. Végül hozzáadjuk a chili port, és felöntjük a lime levével. Még egyszer keverjük össze az egészet, és hagyjuk a fagyasztóban megdermedni. Fagyasztás közben többször távolítsa el a fagylalt tálat, és keverje össze vagy keverje össze egy botmixerrel. Törni fogja a jégkristályokat, és krémesebb lesz a fagylalt.
Tálaláskor meglocsoljuk csokoládé likőrrel, díszítjük eperrel, mentával és enyhén megszórjuk Ancho chili porral.
- Ancho chilli
- 2 teakanál Ancho por
- Összetevők
- 500 g mascarpone
- 500 g friss eper
- friss lime juice
- 100 g porcukor
- csokoládé likőr csepegtetéshez
- menta díszítésre