Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Extremely HOT Selection - díszdoboz

Újdonság
Ajándék ingyen
Extremely HOT Selection - díszdoboz

Ajándék készlet chilli szakértőknek, amely a világ három legcsípősebb chili paprikát tartalmazza: Naga Bhut Jolokia, Trinidad Scorpion Moruga és Carolina Reaper. Stílusos fa dobozban csomagolva.

Ár a 1 db értékben: 8 290 Ft
Ajándék
Raktáron Szállítjuk Aug 27.03.2023
Leírás

Extremely HOT Selection - díszdoboz

Ez az ajándékdoboz a világ három legcsípősebb chilli paprikát tartalmazza: Naga Bhut Jolokia, Trinidad Scorpion Moruga és Carolina Reaper. Gyönyörű fadobozban érkezik, így bármilyen alkalomra tökéletes ajándék. Ez a paprika nem a gyenge szívűeknek való, rendkívül csípős, és ideális azok számára, akik szeretik az extra éles és fűszeres ízeket

A Naga Bhut Jolokia, más néven "Ghost Pepper" a világ egyik legcsípősebb paprikája, egyedülálló földes ízével. A Trinidad Scorpion Moruga származik intenzív élességről és gyümölcsös ízéről ismert. A Carolina Reaper hivatalosan is a világ legcsípősebb chilli paprikája édes és füstös ízzel.

Ez a díszdoboz ideális az igazi chilli szakembereknek, akik intenzív és egyedi élményre vágynak. A fadoboz egy csipetnyi eleganciát ad, és újra felhasználható kisebb tárgyak tárolására.

 Csomag tartalma:

- Fa díszdoboz

Carolina reaper por 9 g 

Trinidad Scorpion Moruga por 9 g

Naga Bhut Jolokia por 9 g

 Méretek: 85 x 150 x 40 mm 

 Súly: 150 g 

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz