Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Fahéjas csigák

Fahéjas csigák

Módszer

1 Egy robot tálban keverje össze a vajat, a cukrot, a sót, a tejet és a morzsolt élesztőt. Ezután fokozatosan adjuk hozzá a szitált lisztet a keverékhez, és hagyjuk, hogy a robot mindent gyönyörű tésztává keverjen. Fedjük le a kész tésztát egy tálban egy ronggyal, és hagyjuk 1 órán át meleg helyen kelni, a tészta megduplázza a térfogatát.
2 A tölteléket addig készítjük, amíg a tészta kel. A tálban keverjük össze az olvasztott vajat, a cukrot, az őrölt fahéjat és az Ancho chili pelyhet. Hagyja a kész tölteléket egy kicsit megdermedni a hűtőben. Ekkor jobban kenhető lesz a tésztára.
3 Miután megkelt a tészta, lisztezett sodrófára helyezzük, és kézzel átdolgozzuk. A tésztát nyújtsuk ki körülbelül 3 mm vastag palacsintára. A kész palacsintát bevonjuk az előkészített töltelékkel. A tésztát tekercsbe tekerjük, és éles késsel körülbelül 4 cm széles csigákra vágjuk. És tedd egy vajjal törölt edénybe.
4 A csigákat megkenjük felvert tojással, és 180 ° C -ra előmelegített sütőben megsütjük, és körülbelül 20 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni őket. Tálaljuk juharsziruppal átitatva és Ancho chili pelyhekkel megszórva.
  • Használt chilli
  • 1 kanál chilli Ancho pehely
  • Összetevők
  • 150 g olvasztott vaj
  • 50 g cukor
  • csipet só
  • 250 ml tej szobahőmérsékleten
  • 30 g élesztő
  • 450 g sima liszt
  • Töltelék
  • 120 g olvasztott vaj
  • 120 g cukor
  • 10 g őrölt fahéj
  • 1 lžíce chilli ancho pehely
  • Kenés
  • 1 felvert tojást
  • Véglegesítés
  • Chilli pehely a megszóráshoz
  • juharszirup öntésre
  • csokis szívek
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 20 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz