Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Farsangi fánk

Farsangi fánk

Módszer

1 Először készíts magadnak élesztőt. Egy kis tálba öntsön körülbelül ¼ tejet szobahőmérsékleten. A tejhez hozzáadjuk a cukor negyedét és az egész morzsolt élesztőt. Az egészet összekeverjük, és meleg helyen kelni hagyjuk az élesztőt. A tejben lévő sűrű tejhab alapján meg lehet állapítani. Öntsön szitált félig durva és durva folyadékot a többi cukorral a robot tálba. Hozzáadjuk az olvasztott vajat, a tojássárgáját, a rumot, a többi tejet, a sót és az élesztőt. Robot segítségével készítsünk tésztát, amelyet dagasztás után egy órán át hagyunk kelni a tálban.
2 Ha megkelt a tészta, ossza fel 50 g -os darabokra egy skála segítségével, tekerje össze a tenyerében labdává, és tegye lisztezett ruhára. Hagyja őket letakarva a törülközőn további egy órán keresztül. Tegye a sütőolajat egy szélesebb edénybe, és melegítse fel 180–190 ° C hőmérsékletre, és tartsa ezen a tartományon belül. Ideális esetben konyhai hőmérővel ellenőrizze.
3 A kovásztalan fánkot olajban mindkét oldalán sütjük körülbelül 3-4 darabban 2 percig. Először egy fánkkal kezdje, és sütés után ellenőrizze, hogy belül elkészült -e. Miután minden fánk megsült, tekerje porcukorba, és hagyja kihűlni. Egy kihűlt fánkban készítsünk lyukat, és egy pogácsazsák segítségével töltsük meg a chili lekvár Forest Mixet a Carolina Reaperrel. Ügyeljen arra, hogy ne legyen sok keverék, és a fánk ne repedjen.
  • Használt chili
  • Chili lekvár Erdei keverék és Carolina reaper
  • Összetevők
  • 750 g fél durva liszt
  • 250 g durva liszt
  • 80 g kristálycukor
  • 100 g vaj
  • 6 sárgáját
  • 4 kanál rum
  • 60 g élesztő
  • 500 ml teljeszsíros tej
  • 1 kanál só
  • 1,5 l sütőolajok
  • porcukor a borítékhoz
  • Adagok száma 10
  • Készítés ideje 60 min
  • Főzés ideje 20 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz