Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Finomságok

Mindig van idő valami pokoli finomságra. Válasszon a finom chilis finomságok kínálatból. Akár édes, sós, akár folyékony forró finomságokra fogad. A Delicatessen nem hiányozhat az étkezések között semmilyen megfelelő bulin vagy ünnepségen, de eredeti ajándékként is szolgál a chili szerelmeseinek.

Fehér csokoládé chilli Habaneroval 50 g, BEE 30.11.2022

Fehér csokoládé chilli Habaneroval 50 g, BEE 30.11.2022

Édesítse meg a saját napját kiváló minőségű fehér belga csokoládéval, amelyhez őszintén forró Habanero paprikát adtunk. A legfinomabb módszer a kapszaicin és a cukor szokásos adagjának kiegészítésére és a hangulat javítására. Ideális eredeti ajándékként is, amely garantáltan melegíti a szívében a chilli minden kedvelőjét.

Összetevők Fehér csokoládé (belga) (cukor, kakaóvaj (26 %), tejpor, szója lecitin, aroma: vanilla), Habanero chilli paprikák.
Élesség
  • 2
Származás Cseh Köztársaság
Ár a 1 db értékben: 1 490 Ft
Raktáron Szállítjuk Aug 05.06.2023
Leírás

Fehér csokoládé chilli Habaneroval 50 g, BEE 30.11.2022

Nagyon jól tudjuk, hogy egy darab édes fehér csokoládé mosolyt varázsolhat az arcodra. Mint a chilli. Az égésre reagálva testünk felszabadítja az endorfinokat, és ezáltal javítja a hangulatunkat. Ezért ötvöztük a kiváló minőségű belga fehércsokoládét a Habanero chilli paprikával, amelyek népszerűek 200–300 000 SHU forróságukkal jellegzetes virág- és gyümölcsízük miatt. Hogy még jobb napod legyen.

Ez a csokoládé minden chillis-függő számára ideális és finom forrása a szokásos adag kapszaicinnek (és cukornak) az úton, a munkahelyen, az iskolában vagy csak otthon, tévénézés közben. Nagyszerű és eredeti ajándék lesz ez az édes és a meleg minden kedvelőjének is. Mert chilli nélküli csokoládét már nem viselnek.

Összetevők: cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, Habanero chilli paprika, emulgeálószer: szójalecitin, aroma: vanília. Kakaóvaj tartalom fehér csokoládéban 26%. Csehországban készült belga fehércsokoládéból. Az allergének félkövéren vannak feltüntetve a szövegben. A csokoládé nyomokban tartalmazhat mogyoró- és diómagot, földimogyorót, mandulát, pisztáciát, laktózt és glutént.

Száraz helyen, hőtől védve tárolható.

Súly: 50 g

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz