
Módszer
1 Kezdjük az összes hozzávaló elkészítésével, mert maga a főzés nagyon gyors lesz. A hagymát egyszerűen finomra vágjuk, a fokhagymát megpucoljuk, lapos késsel szétnyomjuk és felaprítjuk.
2 A finom hagymát és a sárgarépát megmossuk, meghámozzuk és karikákra vágjuk. A paradicsomot keresztbe vágjuk, forrásban lévő vízzel felforraljuk és meghámozzuk. Vágja őket darabokra. Ha lédúsabbak, a magokat eltávolítjuk. Törölje le a húst egy nedves szalvétával, és vágja kockákra. A karfiolt megmossuk és rózsákra vágjuk. A gyömbért meghámozzuk és apró kockákra vágjuk.
3 Mindig elkészítették, rizshez készítették, vízállóként fagyasztották, szárítva és frissen. Első alkalommal van magas hőmérséklet, de gyerekeknek is, és a hőmérő átmérője. A 12 perces teljes hangerő magasabb volt.
4 Egy nagyobb serpenyőben kevés olajat forrósítunk, és üvegedényben megpirítjuk benne a hagymát. Adjuk hozzá a fokhagymát, majd egy idő után a köményt és a gyömbért. Adjuk hozzá a sárgarépát és a karfiolt, és pirítsuk meg. Fűszerekkel ízesítjük a curryt, hozzáadjuk a húst. Kis ideig pirítjuk és felöntjük egy kevés húslevessel és kókusztejjel. Felforral.
5 Adjunk hozzá egy spenótot, az ínyenc hagymát, a paradicsomot és a pörköltet. Aleppo chili granulátummal, sóval és kevés lime levével ízesítjük. Pároljuk egy ideig, amíg az ízek szépen összeérnek és a szósz kicsit besűrűsödik.
- Használt chilli
- 1 kanál Aleppo granulátum
- Összetevők
- 500 g pulykaszelet
- 500 ml kókusztej
- 1/2 db karfiol
- 130 g fagyasztott spenót
- 100 ml marhahúsleves
- 6 dbg paradicsom
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 kanál curry fűszer
- 1 db hagyma
- 1 db lahůdkové cibulky
- 1 ks sárgarépa
- 1 teakanál reszelt gyömbér
- 1 teakanál római kömény
- 1 csipet zöld-citrom lé
- 1 csipet só
- 1 csipet szezámolaj
- 1 pohár Jázmin rizs
- 1 csipet friss koriander
- Adagok száma 4
- Készítés ideje 30 min
- Főzés ideje 20 min