Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Fűszeres garnélarák

Fűszeres garnélarák

Módszer

1 Egy nagy serpenyőben (lehetőleg wokban) hevítsük fel az olívaolajat, és hagyjuk rajta a hagymát. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott paprikát kisebb kockákra, és pirítsuk újra mindent körülbelül 5 percig. Ezután hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és csak rövid ideig pirítjuk, hogy belecsengjen az ételbe. Hozzáadjuk a le nem öblített rizst, és egy serpenyőben pároljuk. Végül mindenre öntsünk paradicsomszószt meleg vízzel.
2 Sózzuk és borsozzuk a keveréket, és adjunk hozzá egy evőkanál Birds eye chili pehelyt. Fedjük le a serpenyőt fedővel, és hagyjuk mindent főni, amíg a rizs megpuhul. Ez körülbelül 30 percig tarthat. Ha szükséges, öntsön még egy kis vizet.
3 A főzés végén adjuk hozzá a garnélarákokat, és hagyjuk a keverékben további 10 percig főni.
4 Tálaláskor meglocsoljuk lime levével és megszórjuk reszelt cheddarral.
  • Használt chilli
  • 1 kanál Birds eye chilli pehely
  • Összetevők
  • 3 kanál olivaolaj
  • 1 db nagyobb hagyma
  • 2 db sárga paprika
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 200 g hosszúszemű rizs
  • 800 g paradicsom szósz
  • 200 ml víz
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
  • 250 g garnélarák (héj nélkül és főtt)
  • 1 marék apróra vágott koriander
  • ½ lé lime
  • 1 marék cheddar megszóráshoz
  • Adagok száma 2
  • Készítés ideje 20 min
  • Főzés ideje 45 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz