Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Fűszeres húsgombóc

Fűszeres húsgombóc

Módszer

1 A hagymát nagyon apróra vágjuk, és kevés olajon megdinszteljük. Majd a húshoz adjuk. Sózzuk, megszórjuk zsemlemorzsával és hozzáadjuk a tojást. Mindent alaposan összekeverünk. A keveréket 8 részre osztjuk és nagyobb gömböket formázunk belőle.
2 A hagymát csíkokra vágjuk, a fokhagymát lapos késsel szétvágjuk, felaprítjuk. Öntsünk egy kevés olajat a tepsibe, szórjuk meg hagymával és fokhagymával. A paprikát is megmossuk és csíkokra vágjuk. Tedd őket a hagymára. Keverjük össze a paradicsompürét kakukkfűvel, egy kis madárszem chili porral, sóval és fél deszka vízzel. A szószt a paprikára öntjük, és a tetejére terítjük a húsgombócokat.
3 180C fokra előmelegített sütőbe tesszük, és körülbelül 35 percig sütjük. A tortilla palacsintákat háromszögekre vágjuk, és száraz serpenyőben mindkét oldalát szárazra sütjük.
  • Használt chilli
  • 1 kanál Bird´s eye por
  • Összetevők
  • 600 g darált marhahús
  • 5 kanál zsemlemorzsa
  • 1 db kis hagyma
  • 1 db tojás
  • 1 csipet só
  • 1 teakanál olaj
  • Paprika keverék
  • 600 g paradicsom püré
  • 2 db piros paprika
  • 2 db zöldpaprika
  • 2 db sárga paprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db hagyma
  • 1 csipet kakukkfű
  • 1 csipet só
  • 1 kanál olaj
  • 4 db tortilla
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 20 min
  • Főzés ideje 30 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz