
Módszer
1 Egy nagyobb, vastag aljú edényben olívaolajat hevítünk, és a finomra vágott hagymát megpirítjuk rajta. Ezután adjuk hozzá a kockára vágott borsot, és hagyjuk kissé megpuhulni. Sózzuk és pároljuk egy darabig, hogy a zöldségekből a lehető legtöbb víz elpárologjon.
2 A darált marhahúst hozzáadjuk a hagymához és a borshoz, és alaposan megpirítjuk. Hozzáadunk durva mustárt, szójaszószt, paradicsompürét, chilli szósz Red Tabasco -t, borsot és mindent összekeverünk
3 Hagyja a keveréket körülbelül 2-3 órán átbuborékolni egy szabadon álló táptalajban, hogy csökkentse a keveréket és elpárologjon a lehető legtöbb víz. Ez sűrű, ízletes pirítóst hoz létre.
Végül adjunk hozzá egy marék apróra vágott koriandert és zúzott fokhagymát a keverékhez.
Ha szükséges, hozzáadhat borssal fűszerező sót, és élesítheti a chilli szószt
4 Keverjük össze, és még melegen tegyük sterilizált üvegekbe. Zárja be az üvegeket, és fordítsa le a fedelet. A fedél melegen záródik, és a keverék két évig tart egy pohárban.
Fokhagymával megkenve pirítóson tálaljuk. Megszórjuk reszelt cheddarral, és díszítjük Jalapeñóval.
A pirítósokat sütőben is kb. 1 percig sütheti, hogy 200 ° C -on grillezzen. A sajt szépen feloldódik a pirítóson.
Ingredience
- Használt chilli
- 4 kanál Red Tabasco chilli szósz
- Összetevők
- 3 kanál olivaolaj
- 2 hagyma
- 3 piros paprikák
- 800 g darált marhahús
- 150 g durva szemű mustár
- 2 kanál szója szósz
- 5 gerezd fokhagyma
- 750 g minőségi paradicsompüré
- só
- bors
- marék apróra vágott koriander
- kenyérszeletek
- fokhagyma pirítós kenésre
- reszelt cheddar
- pácolt Jalapeños paprika