
Módszer
1 Egy serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat, és enyhén megpirítjuk rajta a garnélákat. Add hozzá az apróra vágott fokhagymát, és hagyd forralni. Ezután azonnal adjunk apróra vágott pirospaprikát és apróra rózsákra osztott karfiolt.
2 Keverjen össze mindent, enyhén pirítsa meg, és adjon hozzá curry fűszert Habanero chili őrleménnyel. Keverjen össze mindent és öntsön rá kókusztejet. Zárja le a fedelet, és hagyja egy ideig párolni, amíg a karfiol megpuhul.
3 Főtt rizzsel tálaljuk. Megszórjuk a mártást apróra vágott friss korianderrel, és meglocsoljuk lime levével.
- Használt chili
- 1 lžička chilli őrlemény Habanero
- Összetevők
- 3 lžíce oliva olaj
- 3 stroužky fokhagyma
- 250 g apró garnélarák (hámozott, mosott és tisztított)
- ¼ karfiol
- 1 piros paprika
- 400 ml kókusz tej
- 3 lžičky curry fűszer
- rizs
- koriander
- zöld-citrom lé
- Adagok száma 2
- Készítés ideje 20 min
- Főzés ideje 20 min