Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Grill chilli csomag + szerszám INGYEN

Grill chilli csomag + szerszám INGYEN

Chilli nélkül grillezni olyan ... mint egy sör hab nélkül. Lehetséges, de egyáltalán nem megfelelő! Az éles grillezés minden szerelmesének összeállítottunk egy originális szettet: 10 darab chilli termék és egy eredeti The Chillidoctor grilleszközök. A csomag mindent tartalmaz, ami a fűszerezéshez, áztatáshoz, tűzéshez, szeleteléshez, forgatáshoz is kell. Hogy a grillezést azok is élvezhessék, akik nem félnek az igazi kihívásoktól, és azok is, akik éppen olyan fűszeresen szeretik.

Ár a 1 db értékben: 14 990 Ft
Ajándék
Raktáron Szállítjuk Aug 05.06.2023
Leírás

Grill chilli csomag + szerszám INGYEN

Azt mondják, hogy a grillezés nem csak az ételek elkészítését jelenti. Hanem ez egy életstílus. És ugyanezt gondoljuk a chilliről is. Ezért jött létre az eredeti grill csomagunk, amivel mindig kéznél lesz minden, ami kell (és éles).

Megtalálható egy grill- és grillfűszerkeverék chilivel, négy ampulla finomra őrölt paprikával különféle szeszes italokkal, két folyékony chilli mash, mártogatósok és pácok keveréséhez, valamint a kerekekre vágott ropogós Jalapeño paprika, ami nem hiányozhat egyetlen burgerből sem. vagy hot dogot. Nem feledkeztünk meg a zúzott Carolina Reaper chilli pehelyről sem, mellyel az igazi autentikus élményben lesz része. Nekik köszönhetően nem csak a grillezett finomságokat fogja élvezni, hanem azt a tikkasztó hőséget is, amelyen készültek.

És a legjobb? Az eredeti, három darabból álló, The Chillidoctor logóval ellátott grillezési szerszámunkat INGYEN adjuk hozzá. Hogy minden chilli rajongó tudja, hogy a megfelelő címen vannak.

 

Grill szett tartalmaz:

Ajándék doboz

Fűszer Barbecue chilli Scorpion Moruga 70 g
Fűszer Argentina chilli Bird’s Eye 70 g 
Pácolt Green Jalapeño szeletelt chilli paprika 330 g 
Chipotle chilli mash 200 ml 
Red Habanero chilli mash 200 ml 
Carolina Reaper chilli pehely 10 g 
Bird's Eye chilli por 9 g 
Kashmiri chilli por 9 g
Ancho chilli por 9 g
Green Jalapeño chilli por 9 g
Szett 3 db grill szerszám INGYEN

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz