
Módszer
1 Egy tálban keverjük össze az olívaolajat az argentin chili fűszerrel, és tekerjük bele alaposan a hússzeleteket. Az így elkészített húst hagyjuk pihenni.
2 Amíg a hús pihen, melegítse fel a grillen lévő szenet, és készítse elő a zöldségeket. Az összes zöldséget nagyobb darabokra vágjuk, és meglocsoljuk a tálban olívaolajjal, sóval és borssal. A cseresznyeparadicsomot hagyja egészben egy gallyon.
3 Miután a grill elég forró, helyezze a húst a rácsra. Grillezze mindkét oldalán, pontosan úgy, ahogy tetszik. A grillezés vége előtt adjunk hozzá zöldségeket. Gyorsabban elkészül, mint a hús.
4 Miután minden kész, tálaljuk kedvenc mártással vagy friss kenyérrel.
Ingredience
- Használt chilli
- 2 kanál chilli fűszer Argentina
- Összetevők
- 0,5 kg szelet sertésnyak
- 3 kanál olivaolaj
- csiperkegomba
- cukkini
- piros paprika
- sárga paprika
- cherry paradicsom
- főtt egész kukorica
- olivaolaj