Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Grillezett nyárs zöldségekkel

Grillezett nyárs zöldségekkel

Módszer

1 A hússzeleteket nagyobb darabokra, a kolbászt vastag körökre, a gombát félbe, a paprikát nagyobb darabokra, a hagymát körömvirágra vágjuk. Az összes darabot a hagyma kivételével egy tálba tesszük, enyhén meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összekeverjük. A grilltűn felváltva keverje össze a húst, a paprikát, a kolbászt, a gombát, a pácolt Green Jalapeno szeleteket és a hagymát. Tegyünk minél több darabot a tűre, hogy a nyárs nagyon dús és színes legyen. Ha elkészült a nyárssal, tegyük forró grillre, és süssük mindkét oldalukon körülbelül 3 percig. A grillen a nyársra tesszük a vastag csíkokra vágott cukkinit és a vastag karikára vágott főtt kukoricát is. Tedd át a még forró zöldségeket egy tálba, és csepegtesd meg olívaolajjal, sózd, borsozd és adj hozzá felszeletelt friss kakukkfüvet. Az egészet összekeverjük és egy kicsit állni hagyjuk. Ha minden kész, zöldségsalátával tálaljuk.
  • Használt chili
  • pácolt chilli Green Jalapeňo
  • Nyárs
  • 500 g nyak (szelet)
  • 2x kolbász
  • 5 db gomba
  • 2 paprika
  • hagyma
  • oliva olaj
  • só bors
  • Grillezett köret
  • 1 cukkini
  • 1 főtt kukorica
  • oliva olaj
  • friss kakukkfű
  • só, bors
  • Adagok száma 2
  • Készítés ideje 20 min
  • Főzés ideje 3 min

Video

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kiszállítjuk

200 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

20 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz