
Módszer
1 A hússzeleteket nagyobb darabokra, a kolbászt vastag körökre, a gombát félbe, a paprikát nagyobb darabokra, a hagymát körömvirágra vágjuk.
Az összes darabot a hagyma kivételével egy tálba tesszük, enyhén meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összekeverjük.
A grilltűn felváltva keverje össze a húst, a paprikát, a kolbászt, a gombát, a pácolt Green Jalapeno szeleteket és a hagymát. Tegyünk minél több darabot a tűre, hogy a nyárs nagyon dús és színes legyen.
Ha elkészült a nyárssal, tegyük forró grillre, és süssük mindkét oldalukon körülbelül 3 percig.
A grillen a nyársra tesszük a vastag csíkokra vágott cukkinit és a vastag karikára vágott főtt kukoricát is. Tedd át a még forró zöldségeket egy tálba, és csepegtesd meg olívaolajjal, sózd, borsozd és adj hozzá felszeletelt friss kakukkfüvet. Az egészet összekeverjük és egy kicsit állni hagyjuk.
Ha minden kész, zöldségsalátával tálaljuk.
- Használt chili
- pácolt chilli Green Jalapeňo
- Nyárs
- 500 g nyak (szelet)
- 2x kolbász
- 5 db gomba
- 2 paprika
- hagyma
- oliva olaj
- só bors
- Grillezett köret
- 1 cukkini
- 1 főtt kukorica
- oliva olaj
- friss kakukkfű
- só, bors
- Adagok száma 2
- Készítés ideje 20 min
- Főzés ideje 3 min