Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Húsgombóc paradicsom mártásban

Húsgombóc paradicsom mártásban

Módszer

1 Egy nagy tálban keverjük össze a darált marhahúst, az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a tojást, az apróra vágott gyógynövényeket, az apróra vágott szalonnát, a reszelt parmezánt, a sót, a borsot, a Habanero chili pelyhet, az olívaolajat és a zsemlemorzsát.
2 Mindent alaposan összekeverünk, hogy a keverék gyönyörűen összeálljon. Miután alaposan összekevertük a masszát, kisebb golyókat formázunk belőle. Ha elromlik a tésztája, adjunk hozzá még egy kis zsemlemorzsát. A formázott golyókat serpenyőben olívaolajon minden oldalról megpirítjuk. Ezután tegye a sült golyókat egy tepsibe.
3 Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, és megpirítjuk rajta a zúzott fokhagymát. Miután a fokhagyma megérett, hozzáadjuk a paradicsompürét, és hagyjuk főni körülbelül 15 percig. Végül hozzáadjuk az apróra vágott fűszernövényeket, sót, borsot, és mindent alaposan összekeverünk
4 Öntsük a kész mártást a húsgombócokra. Forgassa minden golyóval, hogy a szósz alá kerüljön, és a golyók ne tapadjanak a tányérhoz. 170 ° C -ra előmelegített sütőben 1 órán át sütjük.
5 1 óra múlva vegyük ki a tálat a sütőből, és reszeljük le a maradék parmezán sajtot a golyókon mártással. Ezután körülbelül 20 percig sütjük.
6 Tálaljuk a húsgombócokat paradicsomszósszal, tagliatelle tésztával, bazsalikomlevéllel és reszelt parmezánnal.
  • Használt chilli
  • 2 marék Habanero pehely
  • Hús gombóc
  • 1 kg darált marhahús
  • 2 db szeletelt hagymát
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 db tojás
  • 1 marék apróra vágott oregánó
  • 1 marék vágott petrezselyem
  • 1 marék apróra vágott bazsalikom
  • 1 marék apróra vágott kakukkfű
  • 1 marék apróra vágott zsálya
  • 100 g szalonna
  • 70 g parmezán
  • 1 csipet só és bors
  • 4 kanál olivaolaj
  • 5 lžic strouhanky
  • 5 kanál pörköléshez olívaolaj
  • Mártás
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 2 kanál olivaolaj
  • 1,5 l paradicsom püré
  • 1 marék apróra vágott bazsalikom
  • 1 marék apróra vágott oregánó
  • 1 marék apróra vágott kakukkfű
  • 1 csipet só és bors
  • Tálalásra
  • 500 g Tagliatelle tészta
  • 1 marék bazsalikom
  • 1 marék megszórható parmezán sajt
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 60 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz