Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Húsvéti bárány

Húsvéti bárány

Módszer

1 Először meszelje meg vajjal a bárány formáját, majd szórja meg félig durva liszttel. A formát tökéletesen ki kell törölni és ki kell üríteni, hogy a bárány ne akadjon el sehol, és jól kimegy. A sütőt előmelegítjük 180 ° C -ra.
2 A tojáshoz a sárgájára és a tojásfehérjére osztjuk. Habverővel keverjük össze a tojássárgáját, az olajat, a búzadara cukrot és a vaníliás cukrot. Ezután adjuk hozzá a félig durva lisztet, a sütőport, a citromhéjat, az apróra vágott diót és a csokoládét, a chiliport Pasilla és az Ancho a keverékhez, és habverővel alaposan keverjük össze. Ha a tészta túl sűrű, adjunk hozzá egy kevés vizet.
3 Hagyjuk egy kicsit pihenni a tésztát, és közben keverjük össze a tojásfehérjéből a havat. Ezután a havat részletekben dolgozzuk fel a tésztába. Lassan el kell keverni a tésztával, hogy a hó ne morzsolódjon össze.
4 Miután alaposan belekevertük a havat a tésztába, öntsük a formába. A formát előmelegített sütőbe tesszük és 50 percig sütjük.
5 Sütés után nyárssal ellenőrizze a bárányt, hogy tapad -e a tészta, és jól sült -e a bárány. Nyissa ki a bárány felső részét, és hagyja lehűlni a másik részét a bárányhéjjal. Minél tovább hűl a bárány, annál jobban ki lehet venni a formából.
  • Használt chilli
  • 1 kanál Ancho chilli por
  • 1 kanál Pasilla chilli por
  • Összetevők
  • 3 db tojás
  • 150 g búzadara cukor
  • 1 zacskó vaníliás cukor
  • 200 ml olaj
  • 250 g félig durva liszt
  • 1 zacskó sütőpor
  • 1 db citromhéj
  • 2 kanál víz
  • 50 g apróra vágott dió
  • 50 g apróra vágott 70% -os csokoládé
  • 1 kanál vaj (a forma kenéshez)
  • 1 marék félig durva liszt (forma kiszórásra)
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 6 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz