Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Egész szárított paprika

Az egész szárított paprika lehetővé teszi, hogy egész évben chilit szállítsunk az ügyfeleknek. A szárítás az egyik legrégebbig tartósítószer. A szárított chilipaprika általában mentes a káros kórokozótól, és könnyen tárolható hosszú ideig. Nagyon széles felhasználási körük van. Különféle ételekben, mártásokban, salátákban vagy tisztán fűszerként.

Kashmiri chilli egészben szárítva 30 g

Kashmiri chilli egészben szárítva 30 g

Az egész szárított Kashmiri chilli paprika biztosan kedvelni fogják a fényes piros színe, orientális indiai fűszer és szép éles íze miatt. A Kasmíri paprikák színük és enyhe forróság miatt nagyon népszerű és keresett a világon. Ezenkívül enyhén gyümölcsös és édes ízűek, füstös és földes felhanggal.

Összetevők Kashmiri chilli paprikák 100 %.
Élesség
  • 2
SHU mértékegység 12 000
Származás India
Ár a 1 db értékben: 890 Ft
Elfogyott Szállítjuk Aug 19.06.2023 A kereskedő elérhetősége
 
Leírás

Kashmiri chilli egészben szárítva 30 g

 

Népszerű vörös szépség

Ezzel a paprikával egyszerűen vörösen fog látni mindent. Ez nem az élessége miatt lesz, de a vörösbor élénk, teljes színével mindenképpen eljuthat, amelyre nagyon népszerű.

A Capsicum annuum (éves paprika) Kashmiri fajta Indiából származik, és enyhébb, mintegy 5000–10 000 SHU élességel meglehetősen ritkaságnak számítanak ebben a nagyon forró chilli országban. Formájuk tipikus chilli paprika - hosszúkás, vékony test, körülbelül 7-10 cm hosszú, hegyes végű.

Enyhén gyümölcsös és édes ízükben a füstös és földes felhangok emelkednek ki. Óvatosan termesztik, hogy megőrizzék finom fűszerességüket és a fényes vörös színüket. Ha keres egy arany középutat az általánosan elérhető paprika között, amely bármilyen étel ízesítésére és színezésére alkalmas, akkor mindenképpen ezt a Kasmirit válassza. Nem olyan fűszeresek, mint a Cayenne, ugyanakkor a klasszikus őrölt pirospaprikával ellentétben játékos fűszerességet adnak az ételnek.

Finom élesség a curryben és a csokis sütiben

Kashmiri valójában egy nagyon társasági paprika. Enyhe forróságának köszönhetően nem kell attól tartania, hogy kellemetlenül lepi meg vendégeit vagy családját, gyönyörű vörös színt kölcsönöz az ételeknek, és jellegzetes ízével az élénk és fűszeres illatú India hangulatát hozza el az országba. asztal.

szín és a kellemesen fűszeres íz fel frissíti a curry-t, a tandoori csirkét és más hagyományos indiai ételeket. Sült babhoz, páchoz, leveshez, paradicsomszószhoz és zöldséges ételekhez is rendkívül alkalmas. Röviden, bárhol is használna klasszikus őrölt pirospaprikát vagy más kissé forró chillit.

A Kasmiri chilli paprika sajttal és gyümölccsel kombinálva kiváló. Elég egy kis csipet ebből a chilliből, sőt egy közönséges gyümölcssaláta is egzotikus kulináris élmény lesz. És ha szereti a chilli és az édes kombinációját, a kasmiri paprika nagyszerű ízt és színt ad a kekszes sült sütiknek, vagy hozzáadhatja a mexikói stílusú forró csokoládéhoz.

 

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz