Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Chilli őrlemény

A chilipor szárított chili paprika, nagyon finom porrá zúzva. A chilipor hosszú ideig eltartható, ha légmentesen záródó tartályban tárolják, hőtől és fénytől távol. A konyhában széles körben használható, és fűszeres élességet kölcsönöz az ételnek a paprika jellegzetes ízével.

Kashmiri chilli őrölt por 9 g

-20 %
Kashmiri chilli őrölt por 9 g

A Kashmiri chilli paprika por biztosan kedvelni fogják a fényes piros színe, orientális indiai fűszer és szép éles íze miatt. A Kasmíri paprikák színük és enyhe forróság miatt nagyon népszerű és keresett a világon. Ezenkívül enyhén gyümölcsös és édes ízűek, füstös és földes felhanggal.

Összetevők Kashmiri chilli paprikák 100 %.
Élesség
  • 2
SHU mértékegység 12 000
Származás Spanyolország
Standard ár: 790 Ft
Ár a 1 db értékben: 632 Ft
Raktáron Szállítjuk Aug 05.06.2023
Leírás

Kashmiri chilli őrölt por 9 g

 

Népszerű vörös szépség

Ezzel a paprikával egyszerűen vörösen fog látni mindent. Ez nem az élessége miatt lesz, de a vörösbor élénk, teljes színével mindenképpen eljuthat, amelyre nagyon népszerű.

A Capsicum annuum (éves paprika) Kashmiri fajta Indiából származik, és enyhébb, mintegy 5000–10 000 SHU élességel meglehetősen ritkaságnak számítanak ebben a nagyon forró chilli országban. Formájuk tipikus chilli paprika - hosszúkás, vékony test, körülbelül 7-10 cm hosszú, hegyes végű.

Enyhén gyümölcsös és édes ízükben a füstös és földes felhangok emelkednek ki. Óvatosan termesztik, hogy megőrizzék finom fűszerességüket és a fényes vörös színüket. Ha keres egy arany középutat az általánosan elérhető paprika között, amely bármilyen étel ízesítésére és színezésére alkalmas, akkor mindenképpen ezt a Kasmirit válassza. Nem olyan fűszeresek, mint a Cayenne, ugyanakkor a klasszikus őrölt pirospaprikával ellentétben játékos fűszerességet adnak az ételnek.

Finom élesség a curryben és a csokis sütiben

Kashmiri valójában egy nagyon társasági paprika. Enyhe forróságának köszönhetően nem kell attól tartania, hogy kellemetlenül lepi meg vendégeit vagy családját, gyönyörű vörös színt kölcsönöz az ételeknek, és jellegzetes ízével az élénk és fűszeres illatú India hangulatát hozza el az országba. asztal.

szín és a kellemesen fűszeres íz fel frissíti a curry-t, a tandoori csirkét és más hagyományos indiai ételeket. Sült babhoz, páchoz, leveshez, paradicsomszószhoz és zöldséges ételekhez is rendkívül alkalmas. Röviden, bárhol is használna klasszikus őrölt pirospaprikát vagy más kissé forró chillit.

A Kasmiri chilli paprika sajttal és gyümölccsel kombinálva kiváló. Elég egy kis csipet ebből a chilliből, sőt egy közönséges gyümölcssaláta is egzotikus kulináris élmény lesz. És ha szereti a chilli és az édes kombinációját, a kasmiri paprika nagyszerű ízt és színt ad a kekszes sült sütiknek, vagy hozzáadhatja a mexikói stílusú forró csokoládéhoz.

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz