
Módszer
1 A kekszeket törd össze finom porrá, majd keverd össze az olvasztott vajjal és a Green Jalapeno chilli pehellyel. A tésztát formákba osztjuk és alaposan lenyomkodjuk.
Egy tálban összekeverjük a krémsajtot, a mascarponét, a kókuszcukrot és az eszpresszót. A kész és felvert tejszínt egyenletesen elosztjuk a keksztesthez való formákban.
Az így elkészített krémmel ellátott testet legalább két órára hűtőbe tesszük dermedni.
Ha a test és a krém megszilárdult, elkészítjük a cukormázt, az ét- és a fehér csokoládét külön-külön forró fürdőben olvasszuk fel.
A mini sajttortákat kivesszük a formákból, és először bevonjuk őket étcsokoládéval. Ezután egy kis fehéret, végül szórjunk bele kávébabot, aprított mandulát és egy kis Green Jalapeno chilli pehelyt.
- Használt chilli
- 1 kiskanál Green Jalapeno pehely
- Korpusz
- 100 g vaj
- Krém
- 250 g zsíros túró
- 250 g mascarpone
- 25 g kókusz cukor
- 2 kanál espresso
- Mártás
- 100 g sötét csokoládé
- 50 g fehér csokoládé
- kávé bob
- apróra vágott mandula
- Adagok száma 4
- Készítés ideje 30 min
- Főzés ideje 120 min