Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Kenés zsemle

Kenés zsemle

Módszer

1 A kenést kb 1,5 cm vastag szeletekre vágjuk. Alaposan mossa meg az almát, távolítsa el a magokat és durván reszelje le. A reszelt almát keverje össze fahéjjal és a Mulato chilis pehelyekkel.
2 Osztja a tojásokat sárgájára és tojásfehérjére. Keverje össze a sárgáját a tejjel. Keverje össze a megmaradt fehérjéket túróval és porcukorral. Fektesse ki a forma alját kenhető szeletekkel, és öntsön rá a tejjel elkevert sárgája felét. Helyezzen egy réteg reszelt almát fahéjjal és chilivel a kenhető szeletekre. ch jablek se skořicí a chili.
3 Kenje meg a reszelt almát túró, tojásfehérje és cukor keverékével. És mivel az utolsó réteg egy szeletelt kenés. Öntsd rá a maradék tejet és fehérjét. Tegyen vajszeleteket az utolsó kenhető rétegre.
4 Helyezze a formát 170 ° C-ra előmelegített sütőbe, és 40 percig süthet Tálalás előtt megszórjuk porcukorral.
  • Használt chili
  • 1 lžíce Mulato chili pehely
  • Összetevők
  • 1 kenés
  • 6 alma
  • 1 lžíce fahéj
  • 3 tojás
  • 200 ml tej
  • 500 g túró
  • 100 g porcukor
  • 50 g vaj
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 40 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz