
Módszer
1 A kenést kb 1,5 cm vastag szeletekre vágjuk.
Alaposan mossa meg az almát, távolítsa el a magokat és durván reszelje le. A reszelt almát keverje össze fahéjjal és a Mulato chilis pehelyekkel.
2 Osztja a tojásokat sárgájára és tojásfehérjére. Keverje össze a sárgáját a tejjel. Keverje össze a megmaradt fehérjéket túróval és porcukorral.
Fektesse ki a forma alját kenhető szeletekkel, és öntsön rá a tejjel elkevert sárgája felét. Helyezzen egy réteg reszelt almát fahéjjal és chilivel a kenhető szeletekre.
ch jablek se skořicí a chili.
3 Kenje meg a reszelt almát túró, tojásfehérje és cukor keverékével.
És mivel az utolsó réteg egy szeletelt kenés. Öntsd rá a maradék tejet és fehérjét.
Tegyen vajszeleteket az utolsó kenhető rétegre.
4 Helyezze a formát 170 ° C-ra előmelegített sütőbe, és 40 percig süthet
Tálalás előtt megszórjuk porcukorral.
- Használt chili
- 1 lžíce Mulato chili pehely
- Összetevők
- 1 kenés
- 6 alma
- 1 lžíce fahéj
- 3 tojás
- 200 ml tej
- 500 g túró
- 100 g porcukor
- 50 g vaj
- Adagok száma 4
- Készítés ideje 30 min
- Főzés ideje 40 min