Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Finomságok

Mindig van idő valami pokoli finomságra. Válasszon a finom chilis finomságok kínálatból. Akár édes, sós, akár folyékony forró finomságokra fogad. A Delicatessen nem hiányozhat az étkezések között semmilyen megfelelő bulin vagy ünnepségen, de eredeti ajándékként is szolgál a chili szerelmeseinek.

Körtelekvár Isot 210 g

Körtelekvár Isot 210 g

A legjobb cseh körte, őszintén csípös afrikai és török ​​paprika, egyedi ízprofillal, csipetnyi gyömbérrel és fűszerekkel. Ez a kombináció fogja megnyerni az első ízlést. A kézzel készített körtelekvár Isot és madártávlat chillivel tele van gyümölccsel, amelyet reggelire, desszertekbe, valamint húshoz vagy érett sajtokhoz fogyaszthat.

Összetevők Körte (66%), cukor, citromlé, gyömbér, fűszerkeverék, pektin, Isot és Birds eye chilli paprika
Élesség
  • 1
Származás Cseh Köztársaság
Ár a 1 db értékben: 2 490 Ft
Raktáron Szállítjuk Aug 05.06.2023
Leírás

Körtelekvár Isot 210 g

Tudta, hogy a körte régóta a hosszú élet, a nagylelkűség és a jóság szimbóluma? Sajnos nem ígérhetjük meg, hogy halhatatlan lesz a chilli lekvárunk után. Azonban az a tény, hogy a termelés során biztosan nem kíméltük a gyümölcsöket, és hogy körtelekvár Isot és Madártávlat paprikával nagy jóság, esküszünk Önre.
Az édes körte tökéletes kettőt alkot az Isot chillivel. Ezek a paprikák Törökországból származnak, és földesebb ízük csokoládé, kávé, dohány és mazsola tónusát ötvözi. Közepes forróságuk körülbelül 50 000 SHU, ami fokozatosan fejlődik, és így meghosszabbítja a lekvárunk élvezetének nagyszerű élményét. Ezen túlmenően, az afrikai csirkék Madártávlat intenzív chilli -élményt adnak hozzá, ami még egy kicsit felforral, 100 000 SHU -s forróságával, amikor lekvárt kóstol.
A chilli lekvárok kézzel készülnek, gondosan válogatott, érett körte darabokból, amelyeket helyben termesztettek a régiónkban. Minden pohár csak jó részét tartalmazza a körtét, az izotót és a madártávlat chillit, a gyömbért, a fűszerek keverékét, egy kis cukrot az édesítéshez, a friss citromlevet és a citrusfélék pektint, hogy besűrűsödjön. Ez minden. Nincs tartósítószer vagy festék.
És mivel a chilli általában kiválóan illik a csokoládéhoz és a gyümölcshöz, a klasszikus sós és édes péksütemények mellett azt javasoljuk, hogy próbáljuk ki a lekvárt különféle süteményekben, pitékben, desszertekben vagy édességekben (és még karácsonykor is). Ha szokatlan kombinációk vonzzák, kipróbálhatja a fűszeres körtelekvárt chillipaprikával, sajttal, használhatja mártásként grillezett húshoz vagy pác alapjául.


Régiónkban termesztett érett gyümölcsből készült.
Csak minőségi gyümölcsdarabokat dolgoznak fel gondos kiválasztással.

Minden kézzel készül. Tartósítószerek és színezékek nélkül sterilizálva.

 

 

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz