Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Kotlett parmezán szószban sült burgonyával

Kotlett parmezán szószban sült burgonyával

Módszer

1 Egy serpenyőben hevítsük fel a vajat olívaolajjal, és süssük gyorsan aranysárgára a sertésszeleteket mindkét oldalukon. Vegye ki a szeleteket a serpenyőből, és fedje le, hogy melegen tartsa, és ne engedjen túl sok levet. Hagyja, hogy a préselt fokhagyma illatos legyen a serpenyőben, ahol a karajokat készítette, liszttel beborítjuk, és könnyű levest főzzünk. Öntsük rá a húslevest és a tejszínt, adjuk hozzá a Wiri Wiri chilli paprikát, és az egészet jól keverjük össze. Tegyük vissza a karajt a szószba, fedjük le az edényt, és lassú tűzön pároljuk a karajt a szószban körülbelül 15 percig. Végül vegyük ki a húst és a Wiri Wiri chilli paprikát a serpenyőből, adjuk hozzá a parmezán sajtot és hagyjuk felolvadni. Az egészet alaposan összekeverjük, és a húst visszatesszük a szószba. A kész parmezánszószt borssal és friss kakukkfűvel ízesítjük. A szeleteket parmezánszószban tálalhatjuk sült burgonyával vagy főtt tésztával.
  • Használt chilli
  • Wiri Wiri chilli paprika
  • Összetevők
  • 1 kg sertésszelet (vastag szelet)
  • 30 g vaj
  • kanál olívaolaj
  • Mártásra
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 kanál liszt
  • 400 ml leves
  • 200 ml 31% tejfel
  • 100 g Parmigiano Reggiano sajt
  • Dekoráció
  • bors
  • friss kakukkfű
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 15 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz