
Módszer
1 Egy serpenyőben hevítsük fel a vajat olívaolajjal, és süssük gyorsan aranysárgára a sertésszeleteket mindkét oldalukon.
Vegye ki a szeleteket a serpenyőből, és fedje le, hogy melegen tartsa, és ne engedjen túl sok levet.
Hagyja, hogy a préselt fokhagyma illatos legyen a serpenyőben, ahol a karajokat készítette, liszttel beborítjuk, és könnyű levest főzzünk. Öntsük rá a húslevest és a tejszínt, adjuk hozzá a Wiri Wiri chilli paprikát, és az egészet jól keverjük össze.
Tegyük vissza a karajt a szószba, fedjük le az edényt, és lassú tűzön pároljuk a karajt a szószban körülbelül 15 percig.
Végül vegyük ki a húst és a Wiri Wiri chilli paprikát a serpenyőből, adjuk hozzá a parmezán sajtot és hagyjuk felolvadni.
Az egészet alaposan összekeverjük, és a húst visszatesszük a szószba. A kész parmezánszószt borssal és friss kakukkfűvel ízesítjük.
A szeleteket parmezánszószban tálalhatjuk sült burgonyával vagy főtt tésztával.
- Használt chilli
- Wiri Wiri chilli paprika
- Összetevők
- 1 kg sertésszelet (vastag szelet)
- 30 g vaj
- kanál olívaolaj
- Mártásra
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 kanál liszt
- 400 ml leves
- 200 ml 31% tejfel
- 100 g Parmigiano Reggiano sajt
- Dekoráció
- bors
- friss kakukkfű
- Adagok száma 4
- Készítés ideje 30 min
- Főzés ideje 15 min