Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Kung Pao

Kung Pao

Módszer

1 Vágja vékony csíkokra a csirkét, és keverje össze egy tálban kukoricakeményítővel, Habanero chiliporral és szója mártással. Zárjuk le az edényt, és tegyük a hűtőbe 10 percre.
2 Egy tálban keverjük össze a kukoricakeményítőt, a rizsecetet, a szója mártást, az osztrigaszószt, a cukrot és a szakét vízzel. Mindent alaposan összekeverünk.
3 Egy serpenyőben felmelegítjük a mogyoróolajat, és megpirítjuk benne a csirkét. Ezután hagyja, hogy a hús lecsepegjen az olajról, és öntse a serpenyőből a maradék olajat az edénybe (legközelebb használható). A serpenyőben a maradék olajon egy ideig megpirítjuk a fokhagymát és a gyömbért.
4 Ezután adjuk hozzá az apróra vágott paprikát és az újhagymát vékony csíkokra. Ezután adjuk hozzá a csirkét, a földimogyorót a Habanero chili porban, és pirítsuk egy kicsit. Végül hozzáadjuk a szószt, és egy percig főzzük, amíg besűrűsödik. Basmati típusú rizzsel tálaljuk.
  • Használt chilli
  • 1 teakanál Habanero por
  • 200 g földimogyoró Habanero mésszel
  • Összetevők
  • 500 g csirke hús
  • 1 teakanál kukoricakeményítő
  • 1 teakanál szója szósz
  • 2 kanál víz
  • 20 ml rizsecet
  • 50 ml szója szósz
  • 2 kanál osztriga mártás
  • 1 kanál cukor
  • 20 ml saké
  • 100 ml mogyoró olaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 kanál reszelt gyömbér
  • 2 db paprika
  • 4 db friss hagyma
  • Adagok száma 3
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 20 min

Videorecept

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz