Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Lazac édesburgonya krumplival, hollandi mártással

Lazac édesburgonya krumplival, hollandi mártással

Módszer

1 Az édesburgonyát megtisztítjuk és sült krumplira vágjuk. Tepsire tesszük, meglocsoljuk olajjal és sóval. 200 ° C -os sütőben 20 percig sütjük. Sütés közben készítsen gyógynövény vajat a lazachoz. Egy tálban keverje össze a szobahőmérsékletű vajat a Green Hatch chiliporral, az apróra vágott rozmaringgal, a kakukkfűvel és a citromlével.
2 Sózzuk a lazacot a bőr szélén, és forgassuk meg. A lazac másik oldalát kenjük be egy réteg gyógynövényvajjal, majd sóval. Miután az édesburgonya elősült, vegyük ki a sütőből, tegyünk helyet a közepére, és tegyünk egy gyógynövényvajjal megkent lazacfilét.
3 Tegye vissza a lazacot édesburgonyával a sütőbe ugyanazon a hőmérsékleten további 15 percre. Sütés közben készítsen el egy holland szószt. A sárgáját forró vízben, egy hőálló tálban felverjük. Ellenőrizze a hőmérsékletet, és ha szükséges, vegye ki a fürdőt a főzőlapból, hogy a sárgája ne kezdjen el készülni. Miután a sárgáját sűrű habbá vertük, lassan keverjük bele az olvasztott vajat. Végül sózzuk, adjuk hozzá a citromlevet és alaposan keverjük össze.
  • Használt chili
  • 2 kanál Green Hatch por
  • Édesburgonya krumpli
  • 1 krumpli
  • 2 kanál oliva olaj
  • 2 kanál Provence -i fűszerek
  • Gyógynövényes chili vaj
  • 80 g vaj
  • 2 gally kakukkfű
  • 2 gally rozmaring
  • ¼ citromlé
  • Lazac
  • 500 g lazac
  • gyógynövény chili vaj
  • Hollandi mártás
  • 3 sárgája
  • 100 ml olvasztott vaj
  • bors
  • ½ citromlé
  • Adagok száma 3
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 40 min

Videó

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz