Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Lazac halászlé

Lazac halászlé

Módszer

1 Egy lábosban olívaolajat hevítünk, és megpirítjuk rajta a felkockázott sárgarépát. Ha kész a sárgarépa, adjuk hozzá a felkockázott hagymát, és hagyjuk pirítani. Ezután adjunk hozzá száraz fehérbort a zöldségekhez, és forraljuk fel, hogy az összes alkohol elpárologjon. Keverjük össze és adjuk hozzá a kockára vágott burgonyát. Felöntjük húslével, hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot, a kockára vágott zellert, a sót és egy egész Aji Amarillo chilli paprikát.
2 Keverjük meg, forgassuk meg és főzzük, amíg minden zöldség készen nem áll. Ha a zöldségek megfőttek, végül hozzáadjuk a felszeletelt lazacot, és csak rövid ideig főzzük. A főtt lazacból oldalra szedve használd fel tálaláskor. Így a kész levest simára keverjük. Végül hozzáadjuk a tejszínt. Összekeverjük és pirított kifli krutonokkal tálaljuk.
  • Használt chili
  • 1 egész paprika Aji Amarillo
  • Összetevők
  • 3 kanál olivaolaj
  • 3 sárgarépa
  • 1 nagy hagyma
  • 4 nyeles hagyma
  • 200 ml fehér száraz bor
  • 3 krumpli
  • 400 g apróra vágott paradicsom
  • 1,5 l zöldség leves
  • 600 g lazac
  • 200 g 33% tejfel
  • kifli krutonokra
  • Dekor
  • lime, tejszín vagy friss kapor
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 20 min
  • Főzés ideje 60 min

Video

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz