
Módszer
1 A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk. Kevés olajat öntünk a tepsibe, és mindkét rózsaszínűre sütjük. Hozzáadjuk a köményes darált húst, és fakanállal elválasztjuk, és megsütjük. Amikor minden leve megsült, fűszerezzük a húst paprikával, és egy ideig pirítjuk.
2 Öntsük rá a levest, keverjük össze, fedjük le fedővel és főzzük 25 percig. Ezután hozzáadjuk a paradicsomot és az apróra vágott paprikát, sóval, oregánóval és chilivel ízesítjük, és további 5 percig főzzük. Adjunk hozzá babot és egy kocka étcsokoládét, és főzzük további 2 percig. Keverjük össze és tálaljuk. A tányérokat korianderrel díszítjük.
3 Közben elkészítjük a sajtos chipset. A sajtot finom reszelőn lereszeljük, és sütőpapírra rétegezzük, hogy folyamatos palacsinta legyen. Betesszük a sütőbe és 190 fokon megsütjük. C arany. Hagyjuk kihűlni a sült sajtot, és törjük szeletekre.
- Használt chilli
- 1 teakanál Scotch Bonnet por
- Összetevők
- 400 g darált marhahús
- 400 g zúzott paradicsom konzervdobozban
- 250 g főtt vörös bab
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 db hagyma
- 0,5 l marhahúsleves
- 1 db piros paprikák
- 1 kanál füstölt paprika
- 1 kocka keserű csokoládé
- 1 teakanál oregánó
- 1 teakanál római kömény
- 1 csipet só
- 1 teakanál olaj
- 1 csipet koriander
- 100 g cheddar sajt
- Adagok száma 4
- Készítés ideje 30 min
- Főzés ideje 45 min