Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Leves Chilli con carne

Leves Chilli con carne

Módszer

1 A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk. Kevés olajat öntünk a tepsibe, és mindkét rózsaszínűre sütjük. Hozzáadjuk a köményes darált húst, és fakanállal elválasztjuk, és megsütjük. Amikor minden leve megsült, fűszerezzük a húst paprikával, és egy ideig pirítjuk.
2 Öntsük rá a levest, keverjük össze, fedjük le fedővel és főzzük 25 percig. Ezután hozzáadjuk a paradicsomot és az apróra vágott paprikát, sóval, oregánóval és chilivel ízesítjük, és további 5 percig főzzük. Adjunk hozzá babot és egy kocka étcsokoládét, és főzzük további 2 percig. Keverjük össze és tálaljuk. A tányérokat korianderrel díszítjük.
3 Közben elkészítjük a sajtos chipset. A sajtot finom reszelőn lereszeljük, és sütőpapírra rétegezzük, hogy folyamatos palacsinta legyen. Betesszük a sütőbe és 190 fokon megsütjük. C arany. Hagyjuk kihűlni a sült sajtot, és törjük szeletekre.
  • Használt chilli
  • 1 teakanál Scotch Bonnet por
  • Összetevők
  • 400 g darált marhahús
  • 400 g zúzott paradicsom konzervdobozban
  • 250 g főtt vörös bab
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 db hagyma
  • 0,5 l marhahúsleves
  • 1 db piros paprikák
  • 1 kanál füstölt paprika
  • 1 kocka keserű csokoládé
  • 1 teakanál oregánó
  • 1 teakanál római kömény
  • 1 csipet só
  • 1 teakanál olaj
  • 1 csipet koriander
  • 100 g cheddar sajt
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 30 min
  • Főzés ideje 45 min

Koupíte u nás

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz