Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Mangó csirkecomb habanero chillivel

Mangó csirkecomb habanero chillivel

Módszer

1 A sütőt előmelegítjük 200°C-ra. A tepsit kibéleljük sütőpapírral. Sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk olajjal a csirkecombokat. 200°C-on 30-35 percig sütjük.
2 Közben elkészítjük a mártást. A mártás elkészítéséhez adjon hozzá 1 csésze vizet, szójaszószt, habanero paprikát és mangót a turmixgépbe. Sima állagúra keverjük. Tegyük egy kis serpenyőbe közepes lángon, és forraljuk fel. Adjunk hozzá gyömbért, fokhagymát és mézet. Csökkentse közepes hőmérsékletre. Adjunk hozzá kevert kukoricakeményítőt 1/4 csésze vízzel, és keverjük sűrűre. Hagyjuk 10-15 percig főni.
3 Grillezze meg a csirkéket további 5 percig, amíg ropogós nem lesz. Ezután vegyük ki a sütőből és kenjük be mártással. Tedd a sütőbe további 3-5 percre, amíg ragacsosnak és ízletesnek nem tűnnek.
  • Használt chilli
  • 1-2 db Habanero egész
  • Összetevők
  • 800 g csirkecomb
  • 2 kanál olivaolaj
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
  • 1 pohár szeletelt mangó
  • 1 pohár víz
  • 1/4 pohár szója szósz
  • 1/2 kanál őrölt gyömbér
  • 1/4 teakanál fokhagyma
  • 1 kanál méz
  • 2 kanál kukoricakeményítő
  • 1/4 kanál víz
  • Adagok száma 4
  • Készítés ideje 5 min
  • Főzés ideje 45 min

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz