Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Finomságok

Mindig van idő valami pokoli finomságra. Válasszon a finom chilis finomságok kínálatból. Akár édes, sós, akár folyékony forró finomságokra fogad. A Delicatessen nem hiányozhat az étkezések között semmilyen megfelelő bulin vagy ünnepségen, de eredeti ajándékként is szolgál a chili szerelmeseinek.

Marha Jerky - Extra Hot Naga Bhut Jolokia 50 g

Marha Jerky - Extra Hot Naga Bhut Jolokia 50 g

Adjon hozzá fehérjét, és élvezze jó ízét a minőségi szárított Jerky marhahúsnak, Éles Naga Bhut Jolokia chillivel és egy nagyszerű mézes BBQ ízzel. A legjobb és legélvezetesebb meleg mód az energia (és a kapsaicin) feltöltésére az úton, az iskolában és a munkahelyen, akár a nap bármely időben is, hogy ösztönözze a koncentrációt és elűzze az alvást. A chilli soha nem hagy szárazon!

Összetevők Marhahús, víz, szójaszósz, Worcester szósz, lekvár, fűszer, paprika, fehér és fekete bors, Naga Bhut Jolokia chilli paprikák.
Élesség
  • 5
Származás Cseh Köztársaság
Ár a 1 db értékben: 2 490 Ft
Ajándék
 
Leírás

Marha Jerky - Extra Hot Naga Bhut Jolokia 50 g

Bhúúút! Bhúúút! Pontosan így szólnak a tehenek, akik a Bhut Jolokia borssal való kapcsolatra vágynak. Ez jó ízet ad a Jerky marhahúsnak. És biztos lehet benne, hogy a Jerky soha nem hagy szárazon! Egyrészt ideális esetben elűzi az éhséget (vagy valami bűnösen jó étvágyat), de valószínűleg könny- és izzadságvízesést is kiválthat belőle. Arról nem is beszélve, hogy hozzáadtuk ezt a rendkívül csípős karibi paprikát, amely a Scoville-skálán meghaladja az 1 000 000 SHU-t.

A szárított marhahús Jerky kiváló gyors energiaforrás az úton, az iskolában és a munkahelyen. Emellett a chilli erősíti a koncentrációt, és a Naga Bhut Jolokia paprikának köszönhetően, amelyet rendkívül intenzív és hosszan tartó csípősség jellemez, biztos lehetsz benne, hogy eszedbe sem jut az alvás. Ideális sofőrök, diákok és minden aktív életmódot folytató vendég számára. És persze mindenkinek, aki egyszerűen szereti a minőségi és őszinte szárított húst.

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz