Tanácsra van szüksége?      tel  +36 199 891 90      posta  eshop@thechillidoctor.hu

Finomságok

Mindig van idő valami pokoli finomságra. Válasszon a finom chilis finomságok kínálatból. Akár édes, sós, akár folyékony forró finomságokra fogad. A Delicatessen nem hiányozhat az étkezések között semmilyen megfelelő bulin vagy ünnepségen, de eredeti ajándékként is szolgál a chili szerelmeseinek.

Marha Jerky - Honey BBQ Bird's Eye 50 g

Marha Jerky - Honey BBQ Bird's Eye 50 g

Adjon hozzá fehérjét, és élvezze jó ízét a minőségi szárított Jerky marhahúsnak, Éles Birds eye chillivel és egy nagyszerű mézes BBQ ízzel. A legjobb és legélvezetesebb meleg mód az energia (és a kapsaicin) feltöltésére az úton, az iskolában és a munkahelyen, akár a nap bármely időben is, hogy ösztönözze a koncentrációt és elűzze az alvást. A chilli soha nem hagy szárazon!

Összetevők Marhahús, víz, szójaszósz, Worcester szósz, lekvár, nádcukor, méz, szárított fokhagyma, hagyma, fűszer, Bird´s Eye chilli paprikák.
Élesség
  • 2
Származás Cseh Köztársaság
Ár a 1 db értékben: 2 390 Ft
Ajándék
Raktáron Szállítjuk Aug 01.02.2023
Leírás

Marha Jerky - Honey BBQ Bird's Eye 50 g

Milyen íze lenne a marhahúsnak, ha a tehenek fű helyett chilli paprikát rágnának? A választ az éles szárított marhahúsos Jerky Honey BBQ zacskójában megtalálja! Csípős Birds eye paprikát adtunk hozzá, ami onnan kapta a nevét, hogy a madarak kedvelt csemege (legalább néhány állat tudja, mi az igazán jó!).

A Bird's Eye közepes élességgel rendelkezik, erős ízszín nélkül, ezért nem nyomja el a méz és a BBQ érdekes ízét a szárított húsunkban. Csak egy kellemes adag meleget adnak hozzá, amit a kevésbé tapasztalt chilli szerelmesek is elbírnak.

A szárított marhahús Jerky kiváló gyors energiaforrás az úton, iskolában és a munkahelyen. Ezenkívül a chilli erősíti a koncentrációt, és a madártávlatú paprikáknak köszönhetően, amelyek a Scoville égési skálán 50-100 000-esek, elűznek minden álmosságot. Ideális sofőrök, diákok és minden aktív életmódot folytató vendég számára. És persze mindenkinek, aki egyszerűen szereti a minőségi és őszinte szárított húst.

 

GYORS SZÁLLÍTÁS
24 órán belül küldjük.

100 000 +

Elégedett ügyfél

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25 000 Ft + rendeléseknél

BÓNUSZ PROGRAM

Ajándékok a vásárláshoz